MonePOS integrat în magazinele store-in-store

de |

Magazin în magazin? Da, ai citit bine. Denumirea originală din limba engleză a conceptului este Store-Within-A-Store (SWAS) presupune prezența unui stand din partea unui comerciant partener într-un alt magazin. Standul respectiv funcționează independent față de magazinul aparținător, dar nevoia clienților de a plăti contactless vizează și aceste mici afaceri, așadar prezența unui mPOS devine necesară în orice tip de afacere, indiferent de dimensiunea ei.

MonePOS by AROBS este deja integrat în magazinele store-within-a-store ale companiei SC Punctual Comimpex SRL – unul dintre distribuitorii de top de țigări din piața românească. Colaborarea a început la Cluj, dar ușor-ușor ne dorim să aducem plățile contactless în toate cele 200 de puncte din țară pe care firma le deține.

Cum funcționează totul?

MonePOS este un dispozitiv POS portabil, ideal pentru standurile mobile, care poate fi interconectat cu casa de marcat prin conexiune WiFi, Bluetooth sau USB.

În cazul de față, când clientul alege să plătească cu cardul pentru produsele achiziționate, tableta conectată la casa de marcat transmite către MonePOS suma care trebuie încasată. Pe ecranul POS-ului mobil apare suma exactă, clientul apropie cardul de terminal, iar plata este procesată în doar 10 secunde. După efectuarea cu succes a plății, MonePOS comunică înapoi casei de marcat starea tranzacției.

Pentru că susținem activitățile verzi, MonePOS reduce din consumul de hârtie pentru sutele de bonuri emise în fiecare zi. Funcționalitatea paperless oferă clienților bonul fiscal în format digital, care poate fi accesat, vizualizat și descărcat prin scanarea unui cod QR ce apare pe ecranul mPOS-ului după finalizarea tranzacției.

De ce utile acest tip de afaceri?

Combinația celor două magazine în aceeași incintă reușește să acopere mai multe nevoi ale clienților, prin oferirea unei game mai largi de produse. Avem în prim plan profitabilitatea din creșterea vânzărilor, iar în plan secund este creșterea popularității ambelor branduri prezente. De asemenea, asocierea dintre cele două branduri aduce notorietate.

Concluzie

Magazinele Store-Within-A-Store (SWAS) aduc beneficii pentru toate părțile implicate. Magazinul gazdă reușește să atragă mai mulți clienți prin satisfacerea mai multor nevoi și să îi fidelizeze. Magazinul găzduit își extinde prezența pe piață și își optimizează costurile de chirie și întreținere a magazinului, iar clienții economisesc timp la cumpărături având acces mai ușor la produsele căutate.


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS