MonePOS ajunge la tine în doar 3 zile!

de |

Pentru că timpul nu stă pe loc, nici afacerea ta nu trebuie să o facă, iar plățile digitale sunt un pas foarte important pentru eficiența business-ului. Dispozitivele POS mobile sunt gândite special pentru ca tu să poți accepta plata cu cardul, ceasul, telefonul sau inelul, indiferent de locație, fără limitări, simplu și rapid.

MonePOS by AROBS este o soluție de plăți bazată pe un mPOS portabil și care asigură plata contactless și paperless în doar 10 secunde. După efectuarea tranzacției, pe ecranul mPOS-ului apare un cod QR care permite accesul către bonul digital.

Cum plățile fără contact devin tot mai solicitate de către clienți, MonePOS a fost creat pentru a fi ușor de folosit, iar dimensiunile reduse și greutatea mică fac mPOS-ul deosebit de portabil și fiabil.

Chiar ai nevoie de un mPOS?

Categoric, da! Este neplăcut să nu dispui de posibilitatea de a accepta plata cu cardul, dar mai neplăcut este să pierzi clienți din acest motiv. Plățile digitale au devenit o necesitate pentru unii clienți, dar îți sunt de ajutor și ție în desfășurarea afacerii prin reducerea costurilor pentru hârtie și pentru operarea banilor cash.

Cât durează livrarea?

Din momentul în care decizi să comanzi MonePOS, până la livrare, sunt doar trei zile, dacă ai deja un cont deschis la Banca Transilvania. Pentru clienții care încă nu au un cont deschis la Banca Transilvania, termenul de livrare de extinde la 5 – 6 zile lucrătoare. POS-ul mobil vă este livrat, pre-configurat și gata pregătit pentru acceptarea plăților digitale.

MonePOS se conectează ușor prin conexiune Bluetooth, WiFi sau USB și este gata de folosit imediat după ce produsul ajunge la tine, iar tranzacțiile sunt criptate și nu se stochează date de pe carduri, în acest fel plățile sunt efectuate rapid și sigur.

Cine îl poate folosi?

Oricine! Inovația MonePOS are utilitate largă în diferite industrii: mobilitate, curierat, HoReCa, food delivery, FMCG, retail, florării sau piețe agroalimentare. Soluția de plată vine în special în sprijinul afacerilor la început de drum care încă nu au optat pentru acceptarea plăților digitale. Plata rapida, cât ai zice mPOS și banii îți intră în cont!


Business photo created by jcomp – www.freepik.com
Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS