Completează-ți livingul cu o măsuță pentru cafea

de |

Completează-ți livingul cu o măsuță pentru cafea

O măsuță de cafea reprezintă o piesă de mobilier menită a întregi aspectul unui living și a crea un stil compact, reprezentativ pentru fiecare locuință. Cu ajutorul unei măsuțe, parcă ceaiul sau cafeaua de dimineață are o aromă și o savoare mai deosebită.

Cum să-ți alegi o măsuță de cafea potrivită?

Atunci când este vremea alegerii unei masute cafea, ține întotdeauna cont de spațiul destinat așezării acesteia. În funcție de spațiu, poți alege dimensiunile potrivite pentru viitorul tău suport de relaxare. Într-un magazin mobila online vei găsi o gamă largă de modele de măsuțe, de diferite dimensiuni și forme, potrivite fiecărui stil personal de amenajare.

Dacă dispui de o zonă de living mare, atunci o măsuță mai mare sau chiar două așezate una lângă cealaltă, reprezintă alegerea ideală. Într-un living micuț, se poate integra ușor o măsuță de cafea de dimensiuni reduse, poate chiar una în stil taburet care beneficiază și de spațiu de depozitare, fiind în acest fel și estetică, și practică.

Totodată ține cont și de forma măsuței. O formă ovală sau rotundă este potrivită în spațiile des circulate, întrucât te vei putea mișca cu lejeritate în jurul ei, adăugând în același timp și echilibru încăperii. O măsuță pătrată are și ea rolul ei, deoarece completează perfect zona de living, atunci când restul pieselor de mobilier au margini rotunjite.

Care este rolul unei măsuțe de cafea?

O măsuță de cafea are rolul de a schimba total aspectul unei încăperi. Dacă vrei să aduci un plus de eleganță sau de noutate sufrageriei tale, dar nu dorești să schimbi canapeaua sau comoda TV, soluția ideală o reprezintă schimbarea măsuței de cafea, cu un model modern, dar versatil.

Măsuța pentru cafea este practică, ideală pentru cafeaua de dimineață, ceaiul de seară sau întâlniri la un pahar de vin cu prietenii. Aceasta reușește să transforme întregul living, într-o zonă confortabilă, perfectă pentru conversații.

O măsuță de cafea are un aspect diferit de o masă de dining și reușește să adauge o notă de interes livingului.

Ce tip de măsuță să alegi?

În funcție de stilul interior de amenajare, poți opta pentru o măsuță de cafea care să vină în completarea încăperii sau una într-un stil aparte, care să devină piesa centrală din living. Alege din multitudinea de măsuțe de cafea din lemn, cu blat de sticlă securizată, cu cadru din metal, cu raft sau cu spațiu pentru depozitare. Gama largă de opțiuni puse la dispoziție îți oferă posibilitatea alegerii unei măsuțe de cafea industrială, modernă, contemporană, rustică sau în stil scandinav.


Articol publicitar