Ce loc să alegi pentru o vacanță exotică în acest an?

de |

Ce loc să alegi pentru o vacanță exotică în acest an?

Toată lumea a visat măcar o dată la o vacanță exotică. Cine nu și-ar dori să stea pe o plajă caldă și să bea o băutură de nucă de cocos în timp ce are parte de priveliștile pitorești? Există multe locuri în lume care oferă această experiență sau, cel puțin, una similară. Descoperă cele mai inedite destinații pentru o vacanță exotică.

Vacanță în stil hawaian

Hawaii este unul dintre cele mai populare locuri din lume printre fanii acestor vacante exotice. Una dintre cele mai atrăgătoare insule ale acestui stat american este Maui, cunoscută pentru numeroasele sale plaje, apusurile uimitoare, surferii, pădurile de bambus și vârfurile muntoase încețoșate.

Există, de asemenea, parcuri, cascade și alte elemente de natură exotică pentru cei care doresc să se bucure cu privirea. Această insulă nu este ca nicio alta din lume și merită să-i acorzi mai multă atenție.

Yucatan mexican

Situată la Marea Caraibelor și în Golful Mexic, Peninsula Yucatan are tot ce te-ai aștepta într-o vacanță exotică. Mergi doar la Tulum, Cancun sau Playa del Carmen pentru a descoperi frumusețea plajelor mexicane. Yucatan oferă, de asemenea, multe alte atracții, precum lacurile roz din Las Coloradas, scufundări printre țestoasele marine de pe plaja Akumal sau rechinii-balenă în Isla Holbox (și nu trebuie să îți faci griji pentru propria siguranță, deoarece rechinii sunt obișnuiți cu turiștii și să se hrănească pe plancton). Toți cei care au fost în această parte a Mexicului cel puțin o dată vor vizita cu siguranță acest loc din nou.

Madagascar ca dintr-un film

Puțini s-ar aștepta ca vacanțele exotice oferite de o agentie de turism să poată fi petrecute într-una dintre junglele africane. Madagascar este cunoscut pentru ecosistemul său unic, care nu se găsește nicăieri în lume. Pentru a simți mai bine atmosfera sa de paradis, poți merge în Parcul Național Masoala, cunoscut pentru plajele, lemurii, junglele și pădurile tropicale. O atenție deosebită merită și Parcul Național Tsingy de Bemaraha, unde poți face drumeții printre formațiuni stâncoase unice, cunoscute altfel drept „pădurea cuțitelor”.

Există multe opțiuni pentru a petrece vacanțe exotice – lumea este largă și imposibil de descoperit în timpul unei singure vacanțe. Un lucru este cert: nimeni nu se întoarce nemulțumit dintr-o vacanță în Paradis.


Articol publicitar