Care sunt cele mai căutate destinații pentru litoral în anul 2021?

de |

Destinații pentru litoral în anul 2021

Chiar dacă încă nu am depășit pandemia, oamenii simt nevoia de a se bucura de un sejur la mare, iar din acest motiv caută cele mai atractive oferte litoralul romanesc. În mare parte familiile care au și copii aleg să-și petreacă vacanța într-o stațiune de pe litoralul românesc.

Există și tineri dornici de senzații tari și de experiențe unice în viață, iar din acest motiv își îndreaptă atenția spre agențiile de turism care vin în întâmpinarea lor cu cele mai atractive oferte de vacante exotice.

Dacă în ultimii ani destinații precum Bali sau Punta Cana erau preferate de către turiștii români, se pare că în ultimul an foarte mulți au ales să își petreacă vacanțele în Maldive, un arhipelag situat aproape de Sri Lanka, în Oceanul Indian.

Foarte multe cupluri aleg ca destinație de vacanță arhipelagul Maldive pentru a-și petrece luna de miere aici, însă există foarte multe locuri atractive pentru toată lumea. Turiștii se pot bucura de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume aici, pot practica de asemenea diferite activități distractive cum ar fi scuba diving, snorkeling sau diferite alte sporturi de apă.

Arhipelagul Maldive este situat în inima Oceanului Indian și are o climă tropicală, cu foarte puține schimbări în decursul unui an, însă cu toate acestea există două sezoane, și anume sezonul uscat care durează din decembrie până în martie, iar temperatura aerului este de 25 – 31 grade Celsius. Sezonul umed durează din mai până în noiembrie, iar temperaturile maxime pot depăși 30 de grade Celsius.

Agențiile de turism au însă și alte oferte pentru turiști. Destinații precum Thailanda de exemplu, Hawaii sau Bahamas le sunt acum turiștilor ușor accesibile.

Așadar, pentru cei care își doresc o vacanță la mare există posibilitatea de a opta pentru litoralul românesc, sau pot alege o vacanță exotică. Mai multe persoane care au dorit o vacanță în străinătate au preferat în ultimul an destinațiile exotice în defavoarea unui sejur în Grecia sau Turcia de exemplu, iar acest lucru se datorează prețurilor super atractive cu care agențiile de turism precum Eurotrip vin în întâmpinarea clienților.


Articol publicitar