Gestionează managementul oportunităților și istoricul vânzărilor într-un singur loc folosind un CRM

de |

Gestionează managementul oportunităților și istoricul vânzărilor într-un singur loc folosind un CRM

CRM sau Customer Relationship Management reprezintă o soluție software care ajută la gestionarea facilă a relației cu clienții actuali cât și cu potențialii clienți. Aceasta este formată dintr-un ansamblu de instrumente, proceduri cât și strategii care au ca scop comun îmbunătățirea relației cu clienții.

CRM acoperă activitățile întreprinse în departamentul de vânzări, service și suport, marketing cât și gestionarea proiectelor. O funcționalitate importantă realizată cu ajutorul soluției CRM este managementul oportunităților.

Oportunitățile de vânzare vor fi centralizate în sistemul CRM pentru a avea o evidență clară asupra lor. Agenții de vânzări cât și managerul lor vor avea acces în orice moment prin intermediul aplicației. Odată ce oportunitățile vor fi notate în CRM, vei putea prioritiza inteligent și simplu oportunitățile de vânzare în funcție de importanța lor. Cu ajutorul acestui modul vei converti oportunitățile în vânzări și implicit vei crește rapid volumul vânzărilor.

Pe lângă managementul oportunităților, un alt instrument eficient este reprezentat de istoricul vânzărilor. Acest instrument te va ajuta să ai o evidență clară asupra vânzărilor efectuate pentru a ști în orice moment cum au decurs vânzările trecute și ce ar trebui să faci pentru a crește rata de închidere a lead-urilor.

CRM ContactSoftManager CRM+ by AROBS se integrează cu aplicațiile folosite de compania ta precum: ERP, serviciile de curierat cât și website-ul companiei tale având o interfață friendly și fiind ușor de utilizat. Pe lângă această soluție, pentru a crește rata de vânzare, îți recomandăm să folosești o soluție de tip SFA (Sales Force Automation) destinată exclusiv agenților de vânzări care preiau comenzi zilnic de la clienți. O astfel de soluție a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS fiind denumită Optimall SFA.

Pentru o ofertă personalizată de preț și informații suplimentare, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.