Realizează inventarierea patrimoniului rapid și ușor cu soluția Optimall SMIS

de |

Realizează inventarierea patrimoniului rapid și ușor cu soluția Optimall SMIS

Inventarierea patrimoniului se aproprie cu pași repezi pentru toate companiile. Acest procedeu este unul obligatoriu și trebuie realizat, conform legii, minim o dată pe an. Toate mijloacele fixe și obiectele de inventar pe care compania noastră le deține, trebuie să fie inventariate cu scopul de a observa starea acestora și de a avea o evidență clară asupra lor.

Pentru a putea realiza acest proces ușor și rapid, îți prezentăm o soluție destinată exclusiv inventarierii patrimoniului, numită Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) care funcționează pe baza unui sistem informatic cu coduri de bare. Toate mijloacele fixe și obiectele de inventar din compania ta vor fi etichetate cu un cod de bare în vederea inventarierii lor.

Această soluție ușurează munca comisiei de inventariere și eficientizează acest proces reușind astfel să ai o evidență clară asupra tuturor mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar. Acest soft va fi instalat pe un dispozitiv cu sistem de operare Android, putând fi folosit de mai multe persoane în același timp. După realizarea inventarierii patrimoniului, ai acces la un set de rapoartes pecifice acestui proces de inventar.

Pe lângă această soluție pentru inventarierea patrimoniului, echipa Optimall by AROBS a dezvoltat și o soluție care vine în ajutorul companiilor care dețin în componența lor un depozit sau o magazie. Această soluție se numește Optimall WMS (Warehouse Management System) și funcționează aproximativ la fel ca soluția Optimall SMIS, tot printr-un sistem cu coduri de bare, doar că aici se vor folosi cititoare de coduri de bare industriale cu sistem de operare Android și sunt acoperite mult mai multe procese specifice unui depozit.

fluxurile de muncăDacă una dintre aceste soluții se potrivește business-ului tău, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom ajuta să alegi cea mai bună soluție oferindu-ți consultanța de care ai nevoie.

Eficientizează procesul de inventariere și gestionează fluxurile de muncă din depozitul tău folosind soluțiile Optimall by AROBS!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.