Inventarierea patrimoniului cu ajutorul solutiei Optimall SMIS

de |

Soluția Optimall SMIS pentru inventarierea patrimoniului

Pentru a nu fi sancționați de către autorități și pentru a avea mereu o evidență clară a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar trebuie să realizăm inventarierea patrimoniului cel puțin o dată pe an. Această etapă poate fi una costisitoare din punct de vedere al timpului și poate scădea productivitatea și eficiența angajaților tăi. În medie, într-o companie de dimensiuni mari inventarierea patrimoniului durează în jur de o săptămână. Pentru ca această etapă să fie îmbunătățită semnificativ, poți folosi un software destinat exclusiv inventarierii patrimoniului precum soluția Optimall SMIS.

Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) te ajută să reduci și optimizezi timpul de lucru pentru procesul de inventariere. Cu ajutorul codurilor de bare, fiecare mijloc fix și obiect de inventar va fi scanat în vederea inventarierii. Totodată aplicația automatizează operațiunile de intrare și ieșire din patrimoniu, precum și transferul de mijloace fixe și obiecte de inventar între diverse locații ( sucursale, filiale, puncte de lucru) și gestiuni.

Beneficiile soluției Optimall SMIS

Principalele beneficii ale soluției Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) sunt următoarele:

1. Procesele de inventariere vor fi automatizate;
2. Folosind această soluție erorile umane se diminuează semnificativ;
3. Timpul pentru efectuarea inventarierii se reduce;
4. Ai o evidență clară asupra mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din compania ta;
5. Poți genera din aplicație rapoarte personalizate în funcție de nevoile specifice ale business-ului tău.

SFA optimall ian2020Dacă deții un depozit îți recomandăm soluția Optimall WMS (Warehouse Management System) care pe lângă inventarierea propriu-zisă te ajută să gestionezi facil fluxurile de muncă din depozit precum: recepțiile de marfă, ieșirile de marfă, transferul între gestiuni și locații, returul de marfă și picking-ul. Această soluție funcționează tot pe bază de coduri de bare, folosind un cititor de coduri de bare industrial în vederea efectuării activităților din depozit.

Fie că e vorba de Optimall SMIS sau Optimall WMS, ambele soluții pot fi personalizate după nevoile tale. Contactează-ne la numărul de telefon 0752 065 708 pentru mai multe informații.


Comunicat de presă
Pentru a fi la curent cu activitatea Optimall by AROBS, urmăriți rubrica specială » aici.