Inteligența artificială în tot și în toate – de la periuțe de dinți la covorașe de yoga

de |

Inteligența artificială în tot și în toate – de la periuțe de dinți la covorașe de yoga

Nivelul la care a ajuns în 2020 industria de software development la nivel global era, probabil, greu de imaginat în urmă cu 10 sau 20 de ani. Pasionații de tehnologie au la dispoziție evenimente internaționale de renume la care viitorul interconectat este expus spre admirație oricărui vizitator.

În primele săptămâni ale anului 2020, întreaga lume a putut admira, la CES Vegas 2020, cele mai interesante tendințe de care și jucătorii din IT outsourcing trebuie să țină cont. CES Vegas este, iîn mod principal, scena globală în ceea ce privește automotive software și engineering.

  1. Inteligența artificială fi în curând peste tot

De la periuțele de dinți la îngrijirea personalizată a pielii și chiar covorașele de yoga – AI va fi în curând pretutindeni. Ideea care stă la bază este aceea de a obține soluții personalizate pentru orice ”probleme”. Dar întrebarea care rămâne este: ne face AI viața mai ușoară sau ne face pe noi mai dependenți de ea? În orice caz, industria automotive software și, în special, serviciile de software development se deplasează cu energie în această direcție. De la pilotul automat până la senzori care aproape fac ca oglinzile pentru parcare să fie de prisos – fiecare dintre noi, treptat, ne bazăm cu multă încredere în tehnologie.

  1. Mobilitatea ne face creativi

Mobilitatea este un trend major, care este în creștere explozivă. Și ne obligă, pe noi cei din industria de software development și automotive engineering să devenim din ce în ce mai creativi.

Pe măsură ce nevoia de mobilitate crește, și utilizarea surselor de energie alternativă crește în același ritm, companiile își adaptează modul în care în care privesc mobilitatea. Participanții la CES ar fi urmat să vadă mașini zburătoare, spun zvonurile neadeverite. De asemenea, companii precum au debutat cu propriile lor mașini electrice.

  1. Securitatea este de bază în viitorul automotive engioneering

Nimeni nu ar putea să fie în dezacord cu faptul că securitatea este o extrem de importantă pentru tehnologie. Acest lucru este din ce în ce mai important și pentru industria automotive. Și nu vorbim despre siguranța funcțională. Este vorba despre securitatea informației pentru mașinile inteligente și din ce în ce mai conectate.

Mai multe detalii despre expertiza AROBS în automotive engineering » aici.

 


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.