Cum poți automatiza afacerea ta de retail?

de |

Automatizarea forței de vânzări sau SFA, varianta scurta a expresiei Sales Force Automation, a venit ca o rezolvare a problemelor de care se izbesc afacerile din retail. Cele mai importante motive pentru care afacerile din retail folosesc soluții de tip SFA sunt reducerea timpului de procesare a operațiunilor standard și facilitarea interacțiunii agenților de vânzări cu un număr mai mare de clienți într-un timp mai scurt.

Soluțiile de automatizare a unor sarcini repetitive, cum este și SFA, vor reduce astfel erorile umane întâmpinate frecvent și vor permite accesul mai rapid la informații.

Dacă comercializezi produsele tale și în mediul online, fie pe site-ul propriu, fie pe un marketplace, îți recomandăm să folosești o soluție de integrare ERP cu magazinul online. Serviciul oferit de Optimall, denumit Connector Webapi, facilitează sincronizarea comenzilor, prețurilor, clienților, stocurilor dintre site-ul/marketplace-ul folosit de tine și programul de gestiune (ERP). Toate informațiile vor fi sincronizate cu sistemul ERP, atât de pe magazinul online, cât și de la forța ta de vânzări.

O soluție prezentă de peste 15 ani pe piața din România, destinată automatizării forței de vânzări, este Optimall SFA by AROBS. Aceasta vine în ajutorul agenților de vânzări care realizează vizite clienților atât în regim Pre Sales (preluarea comenzilor, încasărilor și retururilor de marfă direct la clienți, livrarea efectuându-se ulterior) cât și în regim Van Sales (facturarea direct la client, în momentul vizitei, concomitent cu livrarea mărfii).

Există cel puțin patru avantaje, pentru piața de retail, care detașează soluția Optimall față de alternativele disponibile în România:

1. Toate informațiile cu privire la stocuri, clienți, produse și prețuri vor fi centralizate în timp real;
2. Agenții de vânzări vor prelua comenzile în timp real, acestea regăsindu-se automat în programul de gestiune și contabilitate;
3. Ai control asupra agenților de vânzări deoarece știi mereu unde se află aceștia și ce clienți au vizitat;
4. Automatizezi toate procesele pe care agenții tăi de vânzări le efectuează.

Vrei și tu să îți optimizezi afacerea?

Intră pe https://optimallsfa.ro/ și află mai multe!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.