Hai hui în Europa! City break Barcelona sau city break Paris? 

de |

Barcelona şi Paris sunt două oraşe magice, iar frumuseţea acestora a fost descrisă în opere literare şi creaţii artistice în nenumărate moduri. Cele două metropole nu atrag doar datorită atracţiilor turistice, dar şi prin modul de viaţă vibrant şi energia pozitivă pe care le emană. Un city break Barcelona sau o escapadă în Paris, oraș al iubirii şi al luminii pot fi adevărate experienţe de viaţă. 

City break Barcelona  – ce poți face în acest oraș magic? 

Barcelona este un oraș magnific cu încărcătură culturală și istorică aparte. Orașul situat în Nord-Estul Spaniei se bucură de un climat mediteranean blând, fapt pentru care poate fi vizitat în orice perioadă a anului. Dacă ai decis că e momentul să mergi într-un city break Barcelona, află ce poţi experimenta în acest oraş magic, într-o escapadă de câteva zile. 

Orașul catalan este o sursă de istorie şi inspirație artistică. Aici nu trebuie neapărat să vizitezi muzeele deja celebre pentru a simți impactul artistic! Bulevardele Barcelonei, clădirile ce poartă amprenta lui Antonio Gaudi, grădinile deja consacrate sunt în sine adevărate manifestări arhitecturale şi peisagistice ce lasă o impresie deosebită asupra vizitatorilor.  

Cu siguranţă, merită punctate atracţii turistice precum Muzeul Național de Artă al Cataloniei, Muzeul de Artă Contemporană, biserica Sagrada Família, parcul Guell, Acvariul sau muzeul de artă unde sunt expuse operele celebrului Pablo Picasso. Totuşi, frumuseţea Barcelonei înseamnă mai mult decât atât. O incursiune autentică poate porni la o cafea servită pe o terasă cochetă, o plimbare pe plaja cu nisip fin sau în unul dintre parcurile luxuriante. Cei ce îşi doresc să savureze viaţa autentică catalană pot merge să vadă un meci al echipei FC Barcelona sau să descopere petrecerile de noapte autentice ce au loc în cluburile de noapte.  

City break Paris  – când e momentul propice să vizitezi acest oraș? 

Cunoscut că oraşul iubirii şi al luminii, Parisul, capitala Franţei reuşeşte să îşi impresioneze turiştii în orice anotimp. Dacă în timpul verii temperaturile calde şi plăcute îţi oferă posibilitatea de a vizita în voie şi a face plajă pe malurile Senei, iarna şi în celelalte anotimpuri te poţi bucura de culorile fascinante ale naturii.  

În Paris, nu doar obiectivele turistice sunt atracţii pentru pasionaţii de călătorie. Este cert, incursiunile în Luvru, Versaille, Muzeul Picasso sau vizitarea celebrului Moulin Rouge îmbogăţesc spiritul vizitatorilor. Totuşi, plimbările mărunte prin inima cartierelor pariziene, croissantele savurate la colț de stradă şi energia pozitivă simţită la o terasă în compania persoanei dragi şi a unui pahar de vin sunt aspectele care vor condimenta orice city break în doi în Paris.  

Cum achiziţionezi un city break în Paris sau un city break în Barcelona avantajos?  

Dacă ai decis să pleci într-o escapadă în Barcelona sau într-un city break Paris, poţi începe prin a face o analiză a ofertelor agenţiilor de turism. Pe lângă preţurile bune, poţi descoperi şi servicii conexe ce vor contribui la succesul călătoriei. Un consilier experimentat îţi va oferi detalii cu privire la cele mai bune hoteluri, soluţii de transport, dar şi informaţii cu privire la ofertele şi promoţiile practicate de marile centre turistice locale. 


Comunicat de presă