Scapă de procesele repetitive și genereaza fluturas de salariu pentru angajați simplu și rapid

de |

Acordarea remunerației pentru angajații tăi printr-un program salarizare devine o procedură mult mai simplă. Genereaza fluturas de salariu în doar câteva minute și gestionează întregul proces de acordare a salariilor printr-o soluție digitală rapidă și ușor de utilizat.

Pentru a evita generarea manuală a documentelor necesare departamentului de payroll (rapoarte, fluturași de salarii, fișiere de plată etc.), poți folosi un program salarizare care îți permite să automatizezi întregul proces. Astfel, specialiștii care se ocupă de calculul salarial în funcție de zilele muncite, zilele de concediu sau diverse alte situații pot folosi un soft care genereaza fluturas de salariu fără bătăi de cap. Evidența salarială este clară, concisă și orice modificare se poate face rapid.

Principalele avantaje aduse în compania ta de un program salarizare

Folosește un software dedicat operațiunilor de payroll pentru a simplifica procesul de acordare a salariilor pentru angajații companiei tale. Prin utilizarea unui program salarizare, reduci la minim erorile la care sunt predispuși specialiștii payroll din cauza numeroaselor documente de gestionat. În plus, prin integrarea unui soft care genereaza fluturas de salariu, acesta poate fi trimis prin e-mail sau sms, astfel angajații au acces instant la el. Toate informațiile necesare pentru salariat vor fi disponibile în același loc, cum ar fi contribuțiile efectuate în numele lui, suma taxelor plătite, salariul brut, salariul net. În acest fel angajatul dispune de transparență totală.

Un program pentru payroll automatizează și operațiuni precum gestionarea reținerilor salariale simple sau complexe. Totodată, poți genera rapoarte simple sau complexe care te vor ajuta în luarea unor decizii importante pentru strategia companiei tale. De asemenea, printr-un program salarizare poți genera declarații și formulare care trebuie depuse la instituțiile statului, precum Declarația 112 sau note contabile.

Eficientizarea procesului de plăți salariale este și el realizat printr-o astfel de soluție digitală. După ce calculul salarial este efectuat, plata acestuia se poate face direct din aplicație în contul bancar al angajaților, iar astfel plata se va realiza la timp, în fiecare lună. După această operațiune, cu un program care genereaza fluturas de salariu se pot distribui mai departe fluturașii fiecarui angajat în parte, prin modalitatea aleasă. Tot procesul se derulează foarte rapid, iar toți cei implicați vor fi mai mulțumiți și își vor putea concentra energia asupra activităților din companie, fără să existe neplăceri sau întrebări despre plata salariului.

De asemenea, într-un program salarizare se pot introduce direct calcul de salarii și dacă e vorba de sume în valută negociate, fiind efectuate calcule ulterioare direct din sistem. Mai exact, programul permite indexarea sumelor la cursul valutar. Un alt beneficiu este faptul că softul poate să transforme valoarea netă negociată a contractului în suma brută printr-un calcul automat.

Compania ta poate ajunge la următorul nivel cu un program salarizare performant

Dacă ai luat în calcul folosirea unor programe precum cele descrise mai sus, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS care te vor îndruma spre cea mai bună soluție digitală pentru compania ta. Cu o experiență de 25 de ani, aceștia au implementat un program care genereaza fluturas de salariu pentru peste 300.000 de angajați din mediul privat românesc. Alege o companie recunoscută pentru profesionalism și ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS printr-un email la [email protected] ori la numărul de telefon 0720534424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.