Generează fluturașul de salariu cu ajutorul unui soft payroll

de |

Generează fluturașul de salariu cu ajutorul unui soft payroll

Majoritatea departamentelor de resurse umane generează fluturaș salariu având rolul de a transmite angajaților într-o formă exactă ce presupune sistemul lor de remunerație. Ba mai mult, odată cu tendința de tehnologizare a procedurilor, softurile payroll sunt tot mai utilizate pentru emiterea acestui tip de documente. Dar, ce presupune, mai exact folosirea unui astfel de sistem și care sunt avantajele automatizării procedurilor de muncă în cadrul departamentelor de resurse umane și salarizare? În contextul tendinței crescânde de utilizare a tehnologiei în cât mai multe domenii și industrii, poate avem uneori tendința să ignorăm efectele imediate ale acesteia.

Cantitate vs. calitate

În mod cert asistăm la o accelerare a vitezei de trecere a timpului. Simțim aceste efecte tot mai pregnant la locul de muncă pentru că, adesea nu ne ajunge timpul să facem față sarcinilor pe care le avem de îndeplinit. Așa avem tendința să ne axăm pe cantitate și nu pe calitate. Ei bine, un soft payroll aduce echilibrul. Cum? Te ajută să petreci mai puțin timp pe sarcinile repetitive, pentru a te putea focusa apoi pe calitatea prestării serviciilor.

Un soft payroll care generează fluturaș salariu asigură calitatea comunicării cu angajații. Mai exact, îți oferă oportunitatea de a-i împărtăși angajatului tot ceea ce se întâmplă cu el, într-un mod cât mai detaliat. Cum platforma este conectată la baza de date a angajatului, poți selecta informațiile pe care vrei să le transmiți. Ulterior acestea pot fi trimise pe e-mail, direct din aplicație.

Eficacitate, promptitudine și corectitudine

Atenția la detalii este o caracteristică necesară persoanelor care activează în domeniul de resurse umane. Erorile care pot apărea mai ales în departamentul de salarizare pot avea repercursiuni majore asupra companiei. Cu atât mai mult cu cât măsurile legislative se schimbă atât de ușor.

Este vital să rămâi informat. Ei bine, sofurile payroll sunt actualizate la zi cu toate aceste modificări. Echipa tehnică se ocupă de aceasta și te va notifica atunci când are loc o schimbare. Ba mai mult, poți apela la echipa de suport tehnic dacă te confrunți cu o dificultate. Vei primi instrucțiuni clare de fiecare dată.

Cum tehnologia își face simțită prezența într-un mod tot mai acut, piața softurilor de salarizare s- a amplificat considerabil. UCMS by AROBS vine în întâmpinarea nevoilor companiilor de resurse umane cu două soluții: True HR și dp-Payroll. Complexitatea lor vine ca răspuns la nevoi tot mai specifice.

Eficientizează-ți timpul de lucru! Află mai multe despre soluțiile UCMS la [email protected] sau la 0720534424.


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici