Optimizează-ți flota auto cu soluții de monitorizare eficiente

de |

Soluții de monitorizare eficiente pentru flota auto

Pentru ca flota auto să fie eficientă, în spatele acesteia se desfășoară o muncă perpetuă. Managerii de flotă auto au atât responsabilitatea autovehiculelor și a resursei umane, cât și a resurselor financiare. Iar obiectivul lor este unul clar – optimizarea afacerii, pentru obținerea celui mai mare profit, la cele mai mici costuri.

Optimizarea înseamnă decizii corecte

Alarma.ro vine în ajutorul managerilor de flotă, cu un sistem de monitorizare GPS menit să eficientizeze întreaga flota auto și în același timp, să faci economii însemnate. Localizare GPS exactă, rapoarte generate într-o secundă, evidența carburantului și a kilometrilor realizați – toate acestea sunt posibile prin alegerea soluției de monitorizare prin GPS auto de la Alarma.ro.

Într-o flotă auto, majoritatea sarcinilor se rezumă la timp și termene limită. Pentru a mulțumi clienții, este necesar ca livrările să ajungă rapid și în siguranță. Datorită acestui fapt, Alarma.ro îți oferă posibilitatea de a prestabili rutele șoferilor, pentru a ajunge la destinație într-un interval de timp optim.

Costuri mai mici, economii mai mari

Când vine vorba de costuri, flota auto pare un consumator nelimitat de bani. Deciziile managerilor de flotă pot influența în mare măsură cheltuielile, iar investiția într-un sistem de monitorizare GPS de la Alarma.ro le-ar aduce economii substanțiale în buget. Furturile de carburant, kilometri rulați în interes personal, staționările cu motorul pornit sau chiar stilul agresiv de condus pot fi eliminate, iar costurile cu carburantul sunt reduse drastic.

Mai mult decât atât, Alarma.ro reduce costurile cu mentenanța, semnalând din timp orice problemă tehnică a autovehiculelor. Nu-ți încărca memoria cu termenele de plată pentru autovehicule! Sistemul nostru le memorează pentru tine și are grijă să-ți aducă aminte, pentru a le plăti la timp.

Rapoartele generate de sistemul nostru de monitorizare auto ajută să-ți optimizezi întreaga flotă. Având o experiență de mai bine de 17 ani în sisteme GPS, Alarma.ro este cel mai bun și de încredere asistent, adaptându-se constant la nevoile tale!

Cum poți sa beneficiezi de toate avantajele?

E simplu! Avem pentru tine cea mai bună ofertă!

Soluțiile noastre de monitorizare vin acum la pachet la prețul de doar 145 euro/mașină pe o perioadă de 2 ani! Da, ai citit bine!

În acest pachet ai inclus un aparat GPS, licența pe o perioadă de 2 ani și montajul, practic, tot ce ai nevoie pentru o monitorizare de succes.

Află mai multe detalii și convinge-te!


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro