Descoperă Europa de Sud cu ajutorul ofertelor de city break din vara aceasta!

de |

Descoperă Europa de Sud cu ajutorul ofertelor de city break din vara aceasta!

Europa de Sud te așteaptă să-i descoperi farmecul și tradițiile. Agențiile de turism îți oferă pachete atractive pentru city break în două dintre cele mai vibrante și pitorești orașe din sudul continentului: Lisabona și Valencia. Cu oferte personalizate și servicii de înaltă calitate, poți experimenta cele mai frumoase momente de vacanță fără să îți depășești bugetul.

Ce poți face în Lisabona?

Cartierul Alfama este un loc numai bun de explorat. Este cunoscut pentru străduțele sale înguste și casele colorate. Poți asculta aici muzică fado autentică într-una dintre numeroasele taverne.

Mănăstirea Jeronimos este un exemplu superb de arhitectură manuelină și reprezintă un loc de neratat pentru iubitorii de istorie și cultură.

Admiră panorama de la Miradouro da Senhora do Monte. Este un punct de belvedere care oferă imagini impresionante asupra orașului și a râului Tejo.

Dacă tot ai ajuns într-un city break Lisabona, savurează deliciile culinare. Încearcă faimoasele pasteis de nata, prăjiturele tradiționale portugheze și bucură-te de preparate din pește și fructe de mare.

Oceanariul din Lisabona este un alt loc pe care nu îl poți rata. Este unul dintre cele mai mari și mai impresionante astfel de locuri din Europa, fiind perfect pentru o vizită relaxantă și educativă.

De ce să mergi într-un city break în Valencia?

Valencia este al treilea cel mai mare oraș din Spania și este o destinație foarte specială pentru un weekend relaxant. Cu plaje superbe, arhitectură avangardistă și o scenă gastronomică vibrantă, orașul este locul perfect pentru un city break memorabil. În plus, poți găsi pachete avantajoase pentru un city break Valencia mai ales atunci când cauți din timp.

Ce poți face în Valencia?

Vizitează Orașul Artelor și Științelor – un complex arhitectural futurist care include un muzeu științific interactiv, un planetariu și un acvariu impresionant. După aceea, te poți relaxa pe plaja Malvarrosa, aceasta fiind una dintre cele mai populare de aici și perfectă pentru relaxare la soare și pentru a te bucura de apa mării.

Descoperă Catedrala din Valencia, Torre del Micalet și Piața Centrală, unde poți degusta produse locale și tapas delicioase. Valencia este locul de origine al faimoasei paella, așa că nu rata ocazia de a încerca acest preparat tradițional într-unul dintre restaurantele locale.

După masă, plimbă-te prin Grădinile Turia, unde un parc urban situat pe vechiul albie al râului Turia este perfect pentru o plimbare relaxantă sau activități în aer liber.

Alegând din ofertele agențiilor de turism vei găsi ceva potrivit pentru tine indiferent de destinație și de preferințe pentru că pachetele au fost special concepute astfel încât să ofere flexibilitate. Ține cont de faptul că agențiile colaborează cu companii aeriene și hoteluri de top pentru a oferi cele mai bune tarife astfel încât să te bucuri de vacanțe fără să îți depășești bugetul. Pachetele includ bilete de avion și cazare, dar pot fi personalizate cu activități și excursii opționale pentru a-ți crea o experiență unică. În plus, când colaborezi cu agențiile vei primi pachete personalizate și ajutor pe tot timpul planificării și călătoriei.