dp-Payroll – program de salarii și administrare personal, crește eficiența departamentelor HR

de |

dp-Payroll – program de salarii și administrare personal

Soluția dp-Payroll a companiei UCMS by AROBS este un program salarii performant care are rolul de a ajuta la procesul de administrare personal și salarizare. Gestionarea sarcinilor administrative în format digital este cu siguranță, o formă de a optimiza procedurile în așa măsură încât sarcinile repetitive să se execute în mod rapid, iar sarcinile creative să aibă mai mult timp de desfășurare.

Digitalizarea este un real ajutor, mai ales în secolul vitezei când resursa cea mai dezirabilă este timpul. Din păcate, încă ne confruntăm cu proceduri greoaie și multă birocrație. În mod paradoxal, chiar dacă tehnologia a avansat atât de mult încât să ne ajute să automatizăm majoritatea activităților repetitive, încă suntem destul de reticenți la schimbare. Cu toate acestea, anul precedent ne-a stimulat să fim mai receptivi. De aceea s-a accelerat transformarea digitală a departamentelor de resurse umane și salarizare.

De ce să digitalizezi procedurile de administrare personal cu dp-Payroll?

Companiile mari și IMM-urile deopotrivă au de gestionat datele personale, contractuale și salariile angajaților. Indiferent de tipul de afacere, dp-Payroll este un soft extrem de versatil care se pliază pe nevoile companiilor. Chiar dacă sfera de activitatea a companiilor este atât de diversă, dp-Payroll este un program salarii ce se personalizează pentru orice tip de industrie, indiferent că vorbim de automotive, producție, retail, industria farmaceutică și medicală, mass-media, servicii sau construcții. Soluția deține funcționalități complexe, configurabile. Dar cum te scapă concret dp-Payroll un program de salarii și de procesele de administrare personal consumatoare de timp?

  1. Este actualizat la zi cu toate modificările legislative.

Să fii mereu la curent cu legislația muncii este vital, iar a ține pasul cu modificările iminente este o provocare. Prin utilizarea softului dp-Payroll, scapi de această sarcină. Echipa UCMS by AROBS te va informa asupra lor. De asemenea, specialiștii au grijă ca implementarea să se realizeze într-un interval scurt de timp astfel încât să fii la zi cu toate documentele.

  1. Se pot seta formule precise pentru calcule corecte

Tehnologia pe baza căreia funcționează softul este sigură. În funcție de variabile și nevoi, se pot seta formule de calcul exacte, extrem de detaliate. Fiind un program de salarii complex, formulele prestabilite te vor ajuta să calculezi salariile în cel mai mic detaliu. Erorile umane sunt astfel eliminate.

  1. Permite și acțiuni de administrare a personalului

Fiind un program de salarii, dp-Payroll permite și înregistrarea datelor angajaților: fie personale, fie contractuale. Pentru că permite centralizarea informațiilor, te ajută să ai o privire de ansamblu asupra situației angajaților mult mai concretă.

Soluția dp-Payroll este utilizată de peste 500 de companii din industrii diverse. Experiența utilizatorului este una plăcută, softul având o interfață intuitivă, foarte simplu de folosit. Află mai multe detalii despre soft de la echipa UCMS by AROBS. Date de contact: ? www.truehr.ro ?0720534424 ? [email protected]


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.