Distribuția materialelor de construcții – mai eficientă cu Optimall

de |

Optimall by AROBS oferă o suită de aplicații și servicii dedicate mobilității în afaceri de peste 18 ani. Printre cele mai importante soluții sunt softul SFA dedicat agenților de vânzări și serviciul de integrare ERP care permite sincronizarea magazinului online cu sistemul de gestiune și contabilitate. Astfel de soluții sunt utile într-o industrie în care cererea și prețurile fluctuează rapid, cum este industria materialelor de construcții.

O aplicație de tip SFA permite afișarea materialelor de construcții într-un catalog pe care agentul de vânzări îl poate accesa direct din aplicația mobilă. În plus, agentul de vânzări va putea plasa comenzi și înregistra confirmarea încasărilor în același loc – ceea ce scurtează semnificativ timpul de prelucrare a datelor. Același avantaj îl aduce integrarea ERP cu magazinul online, datele despre clienți și comenzi fiind transmise automat în ERP.

Despre industria materialelor de construcții

Domeniul construcțiilor cuprinde o gamă largă de obiective: de la realizarea clădirilor, până la îmbunătățirea infrastructurii de autostrăzi, poduri, șosele și chiar aeroporturi. Materialele necesare diferă în funcție de utilitatea construcției, iar distribuitorii trebuie să își adapteze portofoliile în funcție de tipurile de proiecte pe care le pot susține.

Dintr-o analiză Deloitte aflăm că, în România, construcțiile au sfidat piedicile în business pe care le-a adus pandemia. Volumul lucrărilor în domeniul construcții a crescut cu peste 27,6% în 2019, iar creșterea a continuat și în anul următor. Între timp, la nivel european, cifrele scădeau, în special în cazul construcțiilor de noi clădiri.

Productivitatea crește datorită tehnologiei. Fii un distribuitor eficient cu Optimall SFA!

OptimallAglomerările urbane sunt tot mai frecvente, iar direcția în care evoluează societatea impune și dezvoltarea domeniului construcțiilor. De la clădiri până la autostrăzi, toate presupun pregătirea unor stocuri de materiale suficiente pentru realizarea lucrărilor în timp util. De aceea, ca distribuitor de materiale de construcții, e important să fii rapid în procesarea comenzilor. Un soft de automatizare va fi un ajutor de nădejde pentru echipa de vânzări, așa că află mai multe despre soluțiile Optimall la [email protected] sau la 0748158881.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.