De ce trebuie să te preocupe plățile digitale?

de |

De ce trebuie să te preocupe plățile digitale?

În primul rând, plățile digitale sunt într-o creștere rapidă încă din 2019. Ascensiunea lor va continua o lungă perioadă în viitor și va avea accentul pe dezvoltarea soluțiilor de plată cât mai rapide, comode și sigure. Scopul final este de a oferi o consumatorului o experiență lipsită de efort.

Afacerile care își doresc să rămână vizibile în lumea digitală ce se întrezărește, trebuie să se adapteze noilor preferințe ale consumatorilor. Cea mai optimă variantă de a integra într-o afacere o soluție prin care să încasezi digital este un mPOS. Prescurtat de la POS mobil, dispozitivul mPOS are autonomie proprie, este portabil și încasează plăți contactless.

Focus pentru anul 2022

În materie de plăți, în 2022 companiile Fintech își vor concentra atenția îmbunătățirea produselor deja existente cu scopul de a ușura și mai mult experiența consumatorului. Plata cu cardul care necesită introducerea lui în POS sau glisarea sunt adevărați dinozauri în comparație cu tehnologia vremurilor contemporane. Clienții vor alege în orice moment lejeritatea plăților de tap-and-go – prin simpla apropiere a cardului de dispozitivul POS, în favoarea clasicelor plăți cu cardul.

Plata cu cardul fizic sau electronic este folosită preponderent de generațiile tinere care sunt crescute și curioase de tehnologie. Nu degeaba tinerii sunt considerați nativi ai tehnologiei, ei prezintă abilități de învățare și adaptare mult mai rapide în ce privește lumea digitală. Din numeroasele variante existente, ei își vor selecta metoda de plată preferată, care ulterior va reprezenta un criteriu de selecție dacă își vor face sau nu cumpărăturile la magazinul tău.

Fii înaintea competitorilor tăi și surprinde-ți clienții cu plata digitală, urmată de bonul electronic. MonePOS încasează contactless în 10 secunde și nu consumă hârtie. Ce înseamnă asta? Afacerea ta își reduce costurile de operaționalizare a banilor, costurile suplimentelor de hârtie și atrage noi clienți cu funcționalitatea paperless. Bonul digital poate fi accesat prin scanarea codului QR apărut pe ecranul mPOS-ului.

MonePOS îți poate fi cel mai bun aliat în creșterea încasărilor, ia-ți mPOS-ul: www.monepos.ro


Articol publicitar