Tu cât de bine îți cunoști flota auto?

de |

Tu cât de bine îți cunoști flota auto?

Probabil că majoritatea managerilor de flotă auto consideră că această întrebare nu își are rostul, de vreme ce sunt nevoiți să facă față zilnic tuturor atribuțiilor care le revin. Însă, un lucru cert este că un singur om nu poate să știe absolut fiecare detaliu. Din fericire însă, Alarma.ro este soluția perfectă, deoarece oferă un sistem de monitorizare GPS cu toate funcțiile de care ai nevoie, pentru a avea o imagine cât mai clară și detaliată asupra flotei tale în ansamblu, dar și a fiecărui element în particular.

Mai mult decât atât, utilizarea unei soluții de monitorizare flotă te poate ajuta să faci economiile pe care sperai să reușești să le obții de atât de mult timp.

Obține informații esențiale!

Adesea, în încercarea de a duce la bun sfârșit toate responsabilitățile principale care îi revin unui manager de flotă, acesta poate omite anumite detalii care pot influența într-o foarte mare măsură bunul mers al lucrurilor. De exemplu, comportamentul șoferilor la volan este un factor care determină în mod direct consumul de combustibil. Deoarece nu poți fi permanent alături de ei, este necesar ca să găsești o metodă eficientă pentru a monitoriza comportamentul șoferilor tăi, în timpul serviciului. Prin intermediul sistemului de monitorizare GPS de la Alarma.ro poți obține rapoarte digitale cu privire la toate aspectele legate de flota ta auto, inclusiv comportamentul șoferilor la volan! Nu numai că vei salva sume importante de bani, economisind combustibil, dar vei reduce semnificativ și gradul de uzură prematură al vehiculelor. Iar riscul penalizărilor sau al accidentelor scade drastic, deoarece tu deții controlul vehiculului tău, de la distanță, prin intermediul SASFleet!

Folosește la maxim potențialul!

În orice flotă auto, cheltuielile pot deveni cu adevărat copleșitoare. O soluție mai eficientă de economisire, decât restrângerea anumitor costuri, este utilizarea la maxim a resurselor de care dispune flota ta auto. În ceea ce privește combustibilul, SASFleet te ajută să elimini cu ușurință pierderile inutile, cauzate de furturi sau de kilometri efectuați într-un mod nejustificat. Aceste lucruri sunt posibile prin funcția de planificare a rutelor și prin alertele pe care managerul de flotă le primește de fiecare dată când apar modificări bruște în rezervorul vehiculului. De asemenea, sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro informează managerii din timp în legătură cu expirarea anumitor inspecții sau plăți efectuate regulat, pentru a preveni alte sancțiuni ulterioare, în cazul omiterii acestora.

Ca manager de flotă, este normal să îți dorești să știi mereu unde sunt și ce fac șoferii tăi în timpul serviciului, gestionând eficient întregul ansamblu de bunuri și vehicule al companiei. Însă acest lucru este imposibil fără un sistem de monitorizare GPS eficient. Iar pe lângă aceste avantaje majore, SASFleet de ajută să faci economii substanțiale.

Tu cât de mult poți economisi, fără a restrânge bugetul și utilizând la maxim potențialul flotei tale auto? Află chiar acum, accesând noul calculator consum auto și convinge-te și tu de eficiența pe care ți-o poate aduce sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro!


Articol publicitar
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro