Cum te ajută o aplicatie HR complexă să-ți dezvolți compania?

de |

Pe termen lung, succesul unei business este determinat de mai mulți factori. Implementarea soluțiilor digitale, cum ar fi o aplicatie HR, un software salarizare, și diverse softuri pentru extragerea și prelucrarea datelor, au rol major în optimizarea operațiunilor administrative. Integrarea acestora în structura organizațională accelerează fluxul de lucru în departamentul HR și nu numai, contribuind în cele din urmă la dezvoltarea companiei într-un ritm susținut.

Simplifică gestionarea proceselor de resurse umane

Sistemele moderne din acest domeniu sunt dezvoltate pentru a acoperi o gamă largă de nevoi, adaptându-se oricărui domeniu de activitate al companiei care le utilizează. O aplicatie HR, ce poate fi utilizată alături de un software salarizare, îți permite să automatizezi numeroase procese de resurse umane, iar astfel să minimizezi sarcinile repetitive. De asemenea, te ajută să-ți reduci costurile pe termen lung, și să reduci considerabil birocrația internă. 

Ce funcționalități regăsești într-o aplicatie HR?

Operațiunile complexe de resurse umane din compania ta pot fi realizate cu o aplicatie HR, care te ajută să ai o evidență clară asupra angajaților și a tuturor documentelor asociate lor. Printre funcționalitățile regăsite într-un software de HR se numără cele pentru monitorizarea pontajului, recrutare, training, evaluare, generarea rapoartelor sau crearea organigramei interne.

Oferi angajaților acces ușor la informații importante

O aplicatie HR complexă poate include și un portal de tip self-service pentru angajați, care eficientizează comunicarea internă. Dacă dorești ca oamenii să-și poată gestiona singuri pontajul, să-și genereze adeverințe, alege o aplicatie HR în care se regăsește un portal pentru angajați. Mai mult, fluturașii de salariu generați printr-un software salarizare pot fi accesați dintr-o soluție self-service, sau pot fi trimiși prin e-mail sau SMS. Astfel, nu mai este nevoie de transmiterea unor solicitări către departamentul de resurse umane, nu mai sunt necesare schimburi de mesaje între angajați și specialiști HR, iar astfel se câștigă foarte mult timp care poate fi îndreptat către dezvoltarea companiei.

Calculul remunerațiilor, eficientizat cu un software salarizare

Calculul de salarii este o altă operațiune complexă care poate fi simplificată cu o soluție digitală performantă, așa cum este un software salarizare. Gestionarea proceselor de payroll în format digital reduce într-o proporție semnificativă volumul de muncă asociat acestora, indiferent de situațiile particulare întâlnite. Un software salarizare, pe care îl poți integra cu o aplicatie HR, eficientează calculul remunerațiilor, ținând cont de toate elementele necesare (pontaj, bonusuri, prime, rețineri salariale, etc.). Cu ajutorul acestuia, erorile umane sunt minimizate. Totuși, dacă ele apar, un software salarizare performant îți permite să efectuezi corecții de calcul simplu, rapid și fără griji. 

Optează pentru soluții performante și configurabile de la UCMS by AROBS

Ai nevoie de o aplicatie HR care să îți răspundă la toate situațiile particulare din compania ta? Descoperă True HR, un sistem complex dezvoltat de UCMS by AROBS, care poate fi personalizat pe nevoile specifice ale organizației tale. De asemenea, compania cu peste 27 de ani de experiență îți poate oferi un software salarizare, dp-Payroll. Aceste soluții digitale te ajută să-ți eficientizezi semnificativ procesele de resurse umane și salarizare, iar astfel să-ți dezvolți compania pe termen lung. Pentru mai multe detalii, îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.