Cum planifici turele angajaților cu ajutorul unui pontaj electronic?

de |

Cum planifici turele angajaților cu ajutorul unui pontaj electronic?

Operațiunile complexe ale departamentului HR pot fi eficientizate cu o aplicație de pontaj electronic, dar și prin utilizarea unui program salarii. Atunci când vorbim despre organizarea volumului de muncă și planificarea turelor angajaților dintr-o companie, tehnologia îndeplinește un rol esențial.

Un program de pontaj electronic performant oferă posibilitatea de a defini ture de lucru prestabilite, printr-o metodă care îți economisește timp prețios. Aceste instrument digital îi ajută pe manageri să rămână organizați și oferă alte beneficii, cum ar fi importul datelor către un program salarii. În acest fel, calculul de salarii și alte proceduri de payroll sunt simplificate.

Planifică programul angajaților din mai multe puncte de lucru

Un program de pontaj electronic nu necesită documente tipărite și poate fi integrat cu un program salarii. Prin urmare, contribuie la o scădere a timpului petrecut de specialiștii HR și manageri pentru gestionarea unor sarcini administrative legate de prezența angajaților și remunerația lor. Stabilirea schimburilor alocate angajaților din mai multe puncte de lucru poate fi realizată prin intermediul unui soft de pontaj electronic, prin operațiuni ușor de realizat.

Datele de prezență disponibile în sistem centralizat

Cu ajutorul aplicațiilor de administrarea personalului și salarizare, ai un control deplin asupra operațiunilor interne, pe măsură ce îți extinzi forța de muncă. Cu un soft de pontaj electronic, ai parte de o soluție convenabilă pentru nevoile tale privind colectarea datelor de prezență. Angajații se pot ponta în diverse moduri, astfel încât specialiștii HR să aibă la dispoziție informații corecte necesare pentru calculul de salarii, efectuat dintr-un program salarii.

În primul rând, salariații pot utiliza o cartelă electronică pentru a intra și a ieși dintr-un punct de lucru al companiei, printr-un sistem de tip punch-in și punch-out. Totodată, aceștia își pot nota programul de lucru într-o pagină dintr-un soft de pontaj electronic, procedură foarte utilă mai ales în contextul muncii de tip hibrid sau de la distanță. Nu în ultimul rând, responsabilii din departamentul de resurse umane pot precompleta programul angajaților. Ulterior, ei pot interveni dacă au existat situații precum: zile de concediu medical, concediu de odihnă, absențe, ore suplimentare sau altele, astfel încât calculul remunerațiilor să fie realizat corect într-un program salarii.

Beneficiile aduse de digitalizarea procedurilor administrative

Soluțiile digitale ajută semnificativ afacerile din diverse domenii de activitate să se dezvolte într-un ritm mai alert. Spre exemplu, un sistem de pontaj electronic crește eficiența, reduce costurile, și de asemenea, contribuie la îmbunătățirea productivității. Datele de prezență colectate dintr-un astfel de soft sprijină operațiuni de salarizare corecte, iar în acest fel rămâi organizat și reduci posibilele erori de calcul. Rămâi organizat și minimezi erorile de calcul. Simplifici modul în care realizezi procedurile de administrare de personal și payroll. Un soft de pontaj electronic și un program salarii sunt instrumente digitale care vor duce la nivelul următor procesele de resurse umane, și vor reduce volumul de muncă al specialiștilor din organizația ta.

Aplicații de HR și payroll de la UCMS by AROBS

Dacă dorești implementarea unui program de pontaj electronic în compania ta, ia în considerare aplicația True HR, dezvoltată de UCMS by AROBS. În plus, pentru optimizarea calculului de salarii, dp-Payroll este soluția complexă pe care o ai la îndemână.

Cele două aplicații au incluse câte 19 funcționalități distincte, potrivite pentru majoritatea nevoilor din domeniul profesional. Printre acestea, se numără un soft de pontaj electronic și un program salarii. Soluțiile sunt intuitive și nu necesită cunoștinte tehnice avansate din partea utilizatorilor, fiind, de asemenea, actualizate în permanență cu modificările legislative.

Pentru a afla mai multe despre cele două sisteme, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.