Cum ne deplasăm cu taxiul în Brașov?

de |

Cum ne deplasăm cu taxiul în Brașov?

Localnicii și turiștii se pot deplasa cu ușurință în orașul Brașov, dar și în afara acestuia cu mașina personală, autoturisme închiriate, autobuze RATBV și desigur, cu ajutorul firmelor de taxi.

La fel ca și în restul orașelor mari din țară, firmele de taxi sunt numeroase și se întrec în serviciile oferite. În prezent, tarifele maxime sunt cuprinse între 2,2 lei pe timpul zilei și 3,3 lei pe timpul nopții. Așadar, prețurile pot varia în funcție de firmă și oră.

Cum ne deplasăm cu taxiul în Brașov?

radushosho

Cum se poate lansa o comandă? Atunci când vrei să chemi un taxi la o anumită adresă ai două opțiuni: telefonic (prin intermediul dispeceratelor) și prin aplicații digitale. De exemplu, Clever Taxi este prima aplicație de comandă taxi ce poate fi utilizată gratuit de către brașoveni, dar și locuitori din alte orașe din țară.

Unele dintre firmele de taxi din Brașov nu efectuează curse doar în interiorul orașului, ci și în afara acestuia. De asemenea, există și câteva firme care asigură servicii de transfer către și de la aeroport.

Cum ne deplasăm cu taxiul în Brașov?

ancahaldan

Dacă nu te grăbești, poți circula cu mijloacele de transport în comun pe bază de bilet sau abonament, în funcție de perioada șederii tale. Iar dacă vrei să ai propriul autoturism pentru a te deplasa rapid și confortabil dintr-un loc în altul, companiile de rent a car îți stau la dispoziție cu servicii variate.

Orașul de la poalele Tâmpei se lasă cel mai bine descoperit la pas. Cu toate acestea, atunci când ai nevoie de o mașină pentru a parcurge distanțe mai lungi și nu ești sigur ce firmă de taxi să alegi, pagina noastră Taxi Brașov te poate ajuta. Aici găsești firme de taxi, precum și alte informații utile.

Îți dorim ședere plăcută!

Foto sus: alex_yz