Cum îți poți eficientiza activitatea de HR cu un soft resurse umane?

de |

Cum îți poți eficientiza activitatea de HR cu un soft resurse umane?

În cadrul oricărei companii, gestionarea proceselor de HR și payroll poate fi eficientizată cu ajutorul unui soft resurse umane și al unui soft salarizare. Aceste soluții digitale contribuie la simplificarea activității de resurse umane, și la minimizarea birocrației asociată acesteia. Citește în continuare pentru a afla cum te ajută un soft resurse umane, dar și un soft salarizare să ai parte de o eficiență ridicată în activitatea de HR.

Centralizează datele angajaților cu un soft resurse umane

Utilizarea unui software de resurse umane îți permite centralizarea datelor angajaților. În loc ca acestea să fie stocate în diferite arhive fizice, toate informațiile referitoare la angajați pot fi accesate într-un singur loc, într-un mod intuitiv. Prin urmare, gestionarea datelor are loc mult mai ușor și mai rapid prin utilizarea unui soft resurse umane. De asemenea, o astfel de soluție are inclus un portal self-service pentru angajați, pentru ca aceștia să-și gestioneze singuri pontajul și să-și acceseze rapid diverse informații personale, adeverințe, fluturașii de salariu ori alte documente.

Simplifică procesului de calcul de salarii

Alături de soluția dedicată administrării de personal, un soft salarizare te ajută să efectuezi operațiunile de payroll eficient, în format digital, eliminând astfel nevoia de a efectua calculele de salarii manual. După ce ai colectat informațiile desre pontajul angajaților, cu ajutorul unui soft resurse umane, le poți importa în softul de salarizare pentru a începe calculul de salarii. Acest lucru contribuie la reducerea semnificativă a erorilor umane și la economisirea de timp și resurse. În plus, un soft salarizare performant este actualizat în permanență cu ultimele actualizări legislative, astfel ai siguranța că efectuezi corect toate operațiunile de calcul.

Simplifică procesul de evaluare a angajaților

Un soft resurse umane poate fi utilizat pentru a analiza performanța angajaților, și pentru a oferi cu ușurință feedback legat de activitatea lor. Acest lucru îți permite să identifici rapid unde excelează anumiți angajați, dar și care sunt aspectele care necesită îmbunătățire. Ulterior, cu ajutorul unei funcționalități dedicată instruirii personalului, prezentă în aplicația de HR, oamenii pot să urmeze cursurile de care au nevoie.

Identifici mai ușor candidații potriviți

Dacă ai nevoie să-ți eficientizezi procesul de recrutare, un soft resurse umane vine în sprijinul tău. Aplicația îți permite colectarea CV-urilor candidaților de pe diverse platforme de recrutare, și gestionarea ușoară a tuturor etapelor din procesul de recrutare. Astfel, poți identifica într-un timp scurt profesioniștii de care ai nevoie în compania ta. Ulterior, după ce ai angajat oamenii care se potriveau cerințelor tale, utilizează un soft salarizare pentru a le calcul salariile și pentru a le trimite fluturașii de salariu cu minim de efort.

Minimizează erorile umane și redu costurile

Utilizarea unui soft resurse umane și a unui soft salarizare reduce erorile și costurile asociate cu gestionarea manuală a proceselor de HR și payroll. Minimizarea erorilor și reducerea sarcinilor repetitive scade considerabil cheltuielile companiei, și crește eficiența întregii organizații.

Economisești timp prețios

Utilizarea unui soft resurse umane și a unui soft salarizare economisește timp atât pentru manageri, specialiști HR, cât și pentru angajați. Prin implementarea acestor soluții software, numeroase procese sunt automatizate, iar gestionarea resurselor umane și a salarizării poate avea loc de oriunde, fără să fie nevoie de prezența fizică la birou a specialiștilor HR și payroll.

Creșterea satisfacției angajaților

Utilizarea unui software de resurse umane și de salarizare crește satisfacția angajaților printr-o transparență ridicată, prin eficientizarea accesului la informații și simplificarea proceselor de lucru. Aceste beneficii pot contribui la o retenție crescută a angajaților și la o productivitate mai mare a lor.

Descoperă soluțiile dezvoltate de UCMS by AROBS

Investiția într-un soft resurse umane și într-un soft salarizare poate fi o decizie strategică importantă pentru orice business. Astfel de aplicații complexe oferă multe avantaje, îmbunătățind activitatea unei organizații pe termen lung. Dacă ești în căutarea unui soft resurse umane și a unui soft salarizare, descoperă soluțiile software integrate ale celor de la UCMS by AROBS. Compania cu o experiență de peste 26 de ani îți poate oferi aplicațiile configurabile True HR și dp-Payroll, prin care poți eficientiza majoritatea proceselor de resurse umane și salarizare din organizația ta. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin e-mail la [email protected] sau la telefon 0738 822 537.