Ai parte de control deplin și costuri reduse în managementul depozitului tău cu Optimall WMS

de |

Ai parte de control deplin și costuri reduse în managementul depozitului tău cu Optimall WMS

Pentru succes garantat, afacerile cu depozite necesită atât angajați productivi, ci și  cât și soluții software moderne pentru un management eficient. O astfel de soluție este Optimall WMS, ce transformă modul în care se gestionează depozitul, oferind control deplin asupra operațiunilor zilnice și reducând costurile. Aceasta se integrează perfect cu ERP-ul companiei tale, și oferă numeroase alte beneficii în managementul depozitelor.

Optimall WMS oferă control total asupra operațiunilor zilnice

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului WMS este controlul total pe care îl oferă asupra operațiunilor zilnice din depozit. Utilizarea codurilor de bare și a altor funcționalități ale aplicației reduc timpul de gestionare a fluxurilor de lucru în depozit. Spre exemplu, folosind cititoarele de coduri de bare cu aplicația WMS integrată, poți scana rapid marfa la intrare și la ieșire din depozit. Pentru că aplicația mobilă se sincronizează cu aplicația BackOffice WMS, ai în permanență o imagine exactă a stocurilor disponibile și a poziției lor la raft. În plus, această sincronizare ajută angajații să localizeze produsele și să finalizeze sarcinile de picking și împachetare. 

De asemenea, softul permite urmărirea produselor pe serii, loturi și termene de valabilitate. Acest aspect este important pentru a te asigura că toate produsele ajung la clienți în stare optimă. Alături de WMS, Optimall îți propune numeroase alte aplicații, cum ar fi SFA pentru automatizarea proceselor de vânzări în distribuție sau producție.

Reduceri semnificative de costuri

Implementarea WMS ar putea reduce semnificativ costurile operaționale asociate depozitului tău. Automatizarea fluxurilor de lucru, precum recepția, picking-ul, inventarierea și alte operațiuni minimizează erorile și ajută la economisirea timpului. Astfel, angajații au mai mult timp la dispoziție pentru alte sarcini. În plus, aplicația software optimizează organizarea pentru marfă și se îmbunătățește accesul la produse, sporind ulterior procesul de picking și livrare. În final, livrările rapide și erorile minime conduc la satisfacția clienților și la fidelizarea lor.

Eficiență crescută prin integrarea cu ERP-ul companiei

Soluția software WMS se integrează rapid cu sistemul ERP al companiei tale, sincronizând toate datele relevante. Astfel, asigură o gestionare fluidă și coerentă a stocurilor existente. Eliminarea necesității de a introduce manual datele reduce riscul de erori. De exemplu, atunci când o comandă este înregistrată în ERP, aceasta este preluată de Optimall WMS. Ulterior, operatorul din depozit este susținut să pregătească marfa în conformitate cu solicitarea clientului. După finalizarea picking-ului, informațiile sunt trimise înapoi în ERP pentru facturare și expediere. 

Implementarea Optimall WMS în managementul depozitului tău îți conferă control deplin asupra operațiunilor zilnice. Te ajută să reduci costurile operaționale și să crești și productivitatea angajaților. Prin integrarea cu sistemele existente, software-ul permite o gestionare precisă, reducând erorile. Așadar, dacă deții o afacere și dorești să sporești eficiența depozitului pe care îl manageriezi, alege Optimall WMS!