Ce jachete de piele de damă se potrivesc cu rochiile? Creează look-uri feminine!

de |

Ce jachete de piele de damă se potrivesc cu rochiile? Creează look-uri feminine!

Jachetele de piele de damă în combinație cu rochiile au cucerit inimile femeilor, iar poze cu acest tip de ținută sunt prezente pe bloguri de modă sau Instagram. Geaca adaugă un plus acestei ținute romantice și, în același timp, îți permite să creezi ținute în diferite stiluri. Dar cum ar trebui să alegi o jachetă de piele de pe Bolf, pentru a o combina cu o rochie? Verifică ce modele vor funcționa cel mai bine în astfel de combinații.

Ce jachetă de piele se potrivește cu rochiile?

Multe femei poartă rochii doar cu paltoane lejere sau jachete hippie din denim. Între timp, combinația de articole vestimentare pentru femei cu o jachetă de piele deschide sute de noi posibilități! Fără îndoială, o jachetă de piele îți va oferi încredere în tine și va face ca stilul simplu să atragă atenția tuturor.

Termenul „ramones” se aplică acum tuturor jachetelor de piele. Totuși, prin definiție, despre acest tip de îmbrăcăminte este vorba în cazul modelelor cu revere, cel mai adesea decorate cu știfturi. Semnul distinctiv este, de asemenea, un fermoar plasat pe lateral sau în diagonală față de corp. Aceste modele de geci provin din mediul rock din anii 60 și 70.

În prezent, magazinele precum Bolf.ro sunt dominate de modele scurte cu decorațiuni suplimentare, de exemplu curele de umăr sau de talie. Se potrivesc perfect cu rochiile aerisite, cât și strâmte. În primul caz, vor face să dispară caracterul romantic al styling-ului, iar în al doilea, vor sublinia în plus sex-appeal-ul.

Aproape toate tipurile de jachete de piele vor funcționa bine în combinație cu o rochie. Dacă îți place să experimentezi cu accesorii neobișnuite, poți alege un model într-o altă culoare decât negru. O jachetă ramones galbenă, roșie sau albă va completa perfect o ținută de petrecere și te va ajuta să te evidențiezi din mulțime. Totuși, nu uita să eviți o mulțime de decorațiuni precum știfturi sau ciucuri în acest caz – o culoare vie este suficientă!

Jachete de piele la modă în 2023

Iarna domină jachetele de piele pentru femei cu blană, dar în anotimpurile mai calde este mai bine să renunți la el. Tendințele în domeniul jachetelor ramones nu se schimbă semnificativ. Poate ai observat că de câțiva ani a fost greu să găsești jachete care să treacă sub talie. Sunt grozave pentru a fi purtate cu fuste, dar nu sunt cele mai practice.

Jachetele cu o mulțime de decorațiuni – fermoare, buzunare, știfturi – domnesc și ele în acest an. Sunt, fără îndoială, atrăgătoare și potrivite pentru stilul de petrecere. Asigură-te doar că nuanța ornamentelor metalice se armonizează cu fermoarele de pe pantofi sau cu lanțul genții.

Cum să porți jachete de piele cu rochii?

O geacă de piele de damă va arăta bine cu orice tip de rochie? Totul ține de culori și accesorii! Există mai multe combinații care vor funcționa de fiecare dată.

Prima este o combinație formată dintr-o rochie lungă și aerisită cu o jachetă scurtă de piele. Pentru o versiune romantică, alege o rochie plisată și o pălărie cu boruri largi pe cap. Dacă îți pasă de efectul hippie, alege un model cu flori. În ambele cazuri, cizmele tip cowboy vor fi completarea perfectă.

O tendință interesantă este jachetele de piele oversize pentru femei. Rochiile delicate, scurte, cu bretele subțiri, se potrivesc bine cu ele. La bloggerii de modă, se găsesc adesea în stilizări rock în combinație cu bocanci de motociclist. Adaugă un clutch și machiaj intens și ai ținuta perfectă pentru petrecere.

La Bolf.ro vei găsi și jachete de piele de damă în culori neobișnuite. Dacă alegi o nuanță plină de viață a unei geci, alege o rochie în culori deschise. Și nu uita să potrivești accesoriile la culoarea jachetei!