Ce este un soft de automatizare a vânzărilor și de ce să îl folosești afacerea ta?

de |

Ce este un soft de automatizare a vânzărilor?

Tehnologia devine de nelipsit în tot mai multe zone de activitate. De la domenii complexe cum sunt cel medical, al automobilelor sau securitate cibernetică, până la optimizarea afacerilor, de toate se ocupă specialiștii în software development. Partea de optimizare a afacerilor este în ascensiune, digitalizarea fiind una dintre direcțiile susținute de programele europene de finanțare a businessurilor. O parte din companiile care au o echipă de agenți de vânzări au început deja demersul de digitalizare cu ajutorul soluțiilor de tip SFA.

Softurile SFA (Salesforce Automation) sunt utilizate frecvent în domeniul Retail și FMCG, fiind instrumente care măresc productivitatea echipelor de agenți de vânzări. În cadrul unei aplicații de tip SFA, pot fi gestionate cu mare ușurință detalii despre clienți, comenzi, prețuri, produse și încasări. O aplicație SFA poate să fie accesată fie de pe un computer, fie de pe un smartphone sau o tabletă, fiind extrem de fiabilă indiferent de domeniul de activitate.

Optimall SFA, o soluție dezvoltată de o echipă cu peste 19 ani de experiență

Optimall SFA a fost dezvoltată special pentru mobilitatea în afaceri și a fost implementată în industrii importante cum sunt cea alimentară, a băuturilor, a produselor medicale și farmaceutice și chiar a materialelor de construcții. Cu ajutorul Optimall SFA, companiile cu echipe de agenți de vânzări au reușit să obțină creșterea productivității, dar și să optimizeze modul de gestionare a documentelor legate de vânzări.

Aplicația SFA lansată de Optimall by AROBS în 2003 se bazează pe 2 componente majore – aplicația back-office optimizată pentru PC, respectiv aplicația mobilă care se instalează pe smartphone-uri sau tablete. La acestea se adaugă și partea de interfațare cu sistemul de gestiune și compatibilitate. Astfel, cele 3 elemente asigură un transfer rapid de informații atât timp cât există o conexiune la internet.

De ce e important să implementezi Optimall SFA în afacerea ta?

OptimallCu ajutorul Optimall SFA, vei reuși să îmbunătățești productivitatea echipei tale de vânzări. Datorită gestionării rapide direct din aplicație a datelor despre vânzări, timpul petrecut pentru procesarea comenzilor va fi puternic diminuat. De asemenea, vei avea acces rapid la date în timp real, fără a mai purta grija documentelor tipărite pe hârtie. Alătură-te și tu companiilor care au crescut performanțele în vânzări cu ajutorul digitalizării în industrii precum cea alimentară, a băuturilor, construcții sau chiar industria farmaceutică și medicală.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.