Ce este un mPOS și cum te poate ajuta în afaceri

de |

Termenul POS este prescurtarea Point of Sale, dar de unde vine litera m? M este de la Mobil, POS-urile sunt acum mobile, iar tu poți accepta plăți contactless de oriunde. Dacă ai MonePOS, plata este și paperless, deoarece mPOS-ul nu emite bon de hârtie, ci unul digital care poate fi accesat prin scanarea codului QR ce apare pe ecran după efectuarea plății.

Cum îți poate fi util un mPOS?

Frecvența cu care clienții solicită plata cu cardul este tot mai ridicată, așa că orice business trebuie să poată accepta plăți digitale. Indiferent de mărimea afacerii, plata cu cardul aduce numeroase beneficii pentru comerciant. Activitatea internă a afacerii este ușurată de vreme ce un mPOS vă ajută la monitorizarea stocurilor, gestionarea plăților, analiza profitului. Cât despre activitatea externă, cea întreținută cu clienții, business-ul adoptă un sistem de lucru mai agil, scutind timp prețios în momentul încasării. Tranzacțiile digitale se produc mult mai repede decât cele cu bani cash, doar cât clientul apropie cardul, iar plata se realizează foarte rapid.

Cardul și pandemia

În perioada pandemică, oamenii au acordat mai multă atenție igienei. Banii pot purta microbi, din cauza rulajului crescut. Din motive sanitare, mulți oameni au început să plătească contactless, obicei care s-a întipărit deja în comportamentul general.

MonePOS e o soluție de plată digitală prin mPOS

Nu ajunge în situația de a refuza clienți din simplul fapt că nu dispui de un mPOS care să încaseze digital. Soluția e simplă și aproape de tine! MonePOS by AROBS este un mPOS destinat afacerilor din industriile care se bazează pe mobilitate. Dispozitivul este livrat în aproximativ 3 zile lucrătoare, dacă ai deja cont la Banca Transilvania. De asemenea, produsul este livrat pre-configurat și instalat, gata să îl folosești imediat după ce îl primești.


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS