Ce alternative la încălzire putem alege în Brașov?

de |

Ce alternative la încălzire putem alege în Brașov?

Încălzirea în Brașov reprezintă una dintre principalele preocupări ale autorităților și cetățenilor. Resurse precum lemnul sau gazele naturale sunt epuizabile, iar sistemele de încălzire electrice nu sunt accesibile tuturor. Astfel, la limita dintre confort și ecologie, ne punem întrebarea: ce alternative la încălzire găsim în Brașov?

O alegere fiabilă și ecologică o constituie panourile radiante. Câteva motive pentru care panourile radiante pot fi alegerea potrivită:
În primul rând, costurile de achiziție și montare a panourilor radiante sunt mult mai reduse comparativ cu instalarea unui sistem clasic de încălzire cu centrală termică și calorifere.

Un al doilea motiv este faptul că punerea în funcțiune a panourilor radiante se face într-un timp scurt 2-3 ore, și are o dificultate redusă, deoarece nu necesită lucrări complexe de construcții şi de instalații. Panourile de acest tip sunt extrem de utile și în spații mari precum lăcașe de cult, muzee, galerii, birouri, etc.

Un plus deosebit, îl constituie efectul benefic pentru sănătatea celui care le folosește. Panourile radiante cu infraroșii stimulează circulația sângelui, iar pentru persoanele care au o circulație a sângelui mai puțin bună, sunt foarte utile și din punct de vedere al sănătății. Deoarece încălzirea se produce prin undele infraroșii, nu există circulație a aerului în cameră, care să ridice praful, să usuce aerul sau să producă diferit mirosuri. Acestea sunt motivele pentru care utilizarea panourilor radiante sunt recomandate persoanelor care suferă de astm bronşic sau afecțiuni reumatice severe.

Sistemele de încălzire pe bază de panouri radiante infraroşu este sigură şi în ceea ce priveşte stabilitate în funcționare: nu lucrează cu lichide sau abur sub presiune, și au un risc scăzut la incendiu.

Durata de viață a panourilor este între 10-15 ani, și nu trebuie să vă faceți griji pentru înlocuirea sau repararea anuală a acestora. În plus, nu necesită întreținere specială.

Montarea panourilor este ușor de făcut, nu necesită autorizații sau avize, iar montajul poate fi făcut chiar de către proprietarul locuinței.

Panourile radiante infraroșii nici nu poluează, ele fiind ecologice: nu degajă fum, noxe, sau dioxid de carbon.

V-am făcut curioși?

Dacă doriți o alternativă la încălzire, ecologică și ușor de întreținut, găsiți cele mai bune panouri radiante infraroșii pe E-mag. Produsele Carbon Fiber Heating sunt brevetate si certificate!
Carbon Fiber Heating este o companie inovatoare în domeniul sistemelor de încălzire, cu o vastă experiență în domeniu.

Nu te mai îngrijora referitor la încălzirea locuinței tale, costurile ridicate la factura de gaz, sau dificultatea altor sisteme de încălzire! Intră acum pe e-mag: emag.ro și alege sistemul de încălzire cel mai potrivit pentru tine și casa ta!