Vrei să călătorești fără ca business-ul să stagneze? Ia-ți afacerea cu tine!

de |

Ești pasionat de munca ta și ai vrea să o împărtășești întregii lumi? Ca tu să poți încasa plăți digitale – contactless și paperless, MonePOS este acum disponibil în opțiunea de roaming. Ce rost ar avea un POS mobil dacă nu îl poți lua oriunde, nu?

Soluția de plată MonePOS by AROBS este aplicată unui dispozitiv POS produs de Castle Technology. POS-ul mobil are dimensiuni reduse și o greutate mai mică decât un POS tradițional. Cum mPOS-ul nu suferă de constrângerea unui cablu de alimentare la energie electrică, își are consolidată una dintre caracteristicile principale: portabilitatea.

De asemenea, când călătorești te poți confrunta cu lipsa conexiunii de internet, fără de care MonePOS funcționează fără probleme, singurul tip de semnal necesar este cel de rețea. Un alt aspect în cazul nomazilor care vor să își desfășoare afacerea călătorind – diferențele de curs valutar.

Flexibilitatea oferită de un mPOS îți permite să cauți locația potrivită pentru prosperitatea business-ului tău, să îți iei afacerea în vacanță, să călătorești și să muncești în același timp. Alegerea este a ta, dar plățile digitale trebuie să rămână o modalitate de plată disponibilă clienților tăi, oriunde te-ai afla.

De ce au devenit necesare plățile digitale?

Explozia Fintech a oferit soluții salvatoare situației pandemice care impune măsuri strice de igienă, contact cât mai redus cu orice fel de obiect cu un flux mare de circulație, cu precădere în folosirea banilor cash. Plățile digitale au fost cele care au facilitat tranzacții cât mai sanitare și sigure, iar consumatorul le-a păstrat printre preferințele sale.

MonePOS duce lucrurile la nivelul următor! Device-ul mPOS care se integrează rapid cu orice casă de marcat prin WiFi, Bluetooth sau USB efectuează plăți contactless, dar și paperless. Emiterea bonului în format electronic face interacțiunea cu MonePOS complet digitală și fără contact. După completarea tranzacției, pe ecranul mPOS-ului apare un cod QR care oferă clienților acces pentru vizualizare, dar și posibilitatea de descărcare a bonului digital.

Cum MonePOS funcționează acum și în roaming, la cererea clientului se poate activa* această opțiune, iar tu îți poți începe călătoria fără ca business-ul tău să stagneze!

*Activarea opțiunii de roaming implică un cost suplimentar.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru: https://monepos.ro/


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS