Atunci când nu vrei doar să oferi un cadou de Sărbători

de |

Atunci când nu vrei doar să oferi un cadou de Sărbători

De Crăciun şi la petrecerile de Revelion nu vrei să faci un simplu cadou fad, care parcă te încurajează să te pierzi în mulţime. Te înţelegem. Zilele se apropie, iar stresul creşte, în timp ce inspiraţia aproape că dispare. Din nou, te înţelegem. Dar nu putem să lăsăm situaţia să continue. Hai să vezi ce poţi să faci ca să eviţi monotonia, atunci când faci un cadou de Sărbători.

Pregăteşte un concept pentru acel cadou de Sărbători

Ai de dat un cadou şi ştii că trebuie să cauţi un ambalaj potrivit. Pare că totul se opreşte aici, însă un gest memorabil are nevoie de mai mult – o soluţie de împachetare. Nu gândi ambalajul ca şi cum doar acoperă obiectul în sine. Astfel, surpriza va rămâne doar la conţinutul pachetului.
Poţi modifica ambalajul. Gândeşte un concept al cadoului, care include preferinţele persoanei care îl primeşte. Alege un ambalaj care nu stârneşte aşteptări. Poate fi orice – o cutie de cereale pe care o resigilezi, o cutie de biscuiţi sau una de produse de curăţenie pentru casă. Dacă ideea cutiei este ca o caricatură a unui subiect legat de persoana în cauză, atunci îşi va face efectul comic.

cadou de Sărbători

Cadoul poate să fie o experienţă într-un anumit loc

Ai Braşovul la dispoziţie şi parcă nu vrei să oferi doar o cutie cu ceva, ci o amintire. Ce-ar fi să alegi un local în care persoana respectivă nu a fost până acum şi să organizezi seara?
Braşovul nu este un oraş atât de mic încât să nu existe localuri care să impresioneze. Şi totuşi, dacă ar fi aşa, poţi vorbi cu personalul şi să pregăteşti o surpriză, cum ar fi un meniu personalizat. Imaginează-ţi impactul, apoi află ce posibilităţi ai să îţi pui planul în aplicare. Pregăteşte trei variante ale scenariului, astfel încât să poţi rămâne cu una realizabilă.

Cadoul este bun, dar scenariul poate fi memorabil

Poate că, totuşi, vrei să oferi un cadou de Sărbători. Ce-ar fi să le îmbini pe amândouă – locul şi obiectul-surpriză. Dacă Braşovul îţi oferă ceva, ala acest capitol, atunci vorbim depre posibilităţi. Este posibil să cunoşti oameni care să te ajute să pui un scenariu în practică, cum ar fi un chelner care serveşte altceva decât mâncare sau chiar un cadou ascuns, sub supravegherea altcuiva.

cadou de Sărbători
 

Iarna este despre surprize

Cadoul perfect este la câteva opţiuni distanţă. Sună abstract, însă în cinci minute de concentrare asupra persoanei care îl primeşte vei găsi variante care au legătură cu preferinţele lui sau ei. Atenţia la detalii contează la fel de mult ca opţiunile.
Braşovul este locul care îţi oferă posibilităţi, idei şi scenarii. Priveşte-l cu atenţie şi află unde poţi găsi soluţia aia de care ai nevoie. Apoi, pune totul în aplicare şi observă rezultatele.

cadou de Sărbători

Foto: auras28maybeimoutFreepik

Autor: Monica Olănescu