3 beneficii ale soluției MonePOS pe care orice comerciant ar trebui să le cunoască

de |

Beneficii ale soluției MonePOS

În ultimul deceniu, am fost martori la multiple progrese tehnologice în ceea ce privește sistemele de plată. Apariția soluțiilor POS mobile – mPOS – a revoluționat experiența de shopping, prin înlocuirea caselor de marcat robuste cu dispozitive de mici dimensiuni. În zilele noastre, clienții se așteaptă să aibă parte în magazinele fizice de servicii similare celor pe care le primesc de la o platformă de comerț online, pentru ca experiența lor de cumpărare să fie una personalizată și convenabilă. O soluție POS mobilă poate ajuta, fără îndoială, orice retailer să ofere astfel de experiențe clienților săi.

Ce este MonePOS și de ce o afacere are nevoie de o astfel de soluție pentru a supraviețui în era digitală?

MonePOS este o nouă soluție pentru plăți contactless și paperless, care conectează direct un dispozitiv de mici dimensiuni la sistemele de plată. Este o soluție POS mobilă modernă și accesibilă, care sprijină digitalizarea tranzacțiilor financiare în diverse domenii de activitate, precum curierat, florării sau food delivery, fiind în același timp o modalitate rapidă și sigură de a efectua plăți cu cardul. Așadar, un sistem mPOS este, practic, o combinație de software și hardware utilizată pentru a realiza încasări contactless rapide, indiferent dacă clientul alege să plătească folosind cardul sau un dispozitiv dotat cu NFC.

Care sunt principalele beneficii ale unei soluții mPOS pentru afacerea ta?

Tehnologia accelerează totul, iar MonePOS va face același lucru pentru tranzacțiile efectuate în afacerea ta, indiferent de locația acestuia. Iată, mai jos, 3 beneficii pe care le poți avea de pe urma utilizării unei soluții mPOS în afacerea ta:

  • Economie de timp și spațiu – O soluție POS mobilă poate fi utilizată de oriunde, oferind o metodă de plată eficientă și ușor de transportat, datorită dimensiunilor reduse.
  • Rapiditate și siguranță – Cu MonePOS poți efectua plăți în numai 10 secunde! MonePOS este o soluție deja testată în mai multe orașe mari din România, certificată Visa și Mastercard.
  • O relație mai bună cu clienții tăi – Cu o soluție mPOS la îndemână îți vei putea asista clienții fără efort, oferind astfel o experiență de cumpărare excelentă.

În retail, un sistem mPOS joacă un rol crucial în buna funcționare a afacerii, așadar investiția într-o astfel de soluție poate face o mare diferență în rezultatele pe care le vei avea. Cu ajutorul MonePOS îți vei îmbunătăți eficiența operațională, vei reduce impactul asupra mediului înconjurător datorită eliberării bonurilor digitale și vei oferi servicii de calitate pentru clienții tăi.


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS