Renunță la inventarierea manuală și automatizează procesele cu Optimall SMIS by AROBS pentru un inventar precis

de |

Renunță la inventarierea manuală și automatizează procesele cu Optimall SMIS by AROBS pentru un inventar precis

În plin avânt tehnologic, gestionarea eficientă a activelor companiei devine o prioritate pentru menținerea unui flux de lucru optim. Precizia inventarului este crucială pentru raportul financiar al oricărei organizații, iar abordarea tradițională a inventarierii manuale poate deveni o sursă majoră de erori și ineficiențe.

Pentru a face față provocărilor moderne, Optimall SMIS by AROBS vine în ajutorul tău ca soluție software ideală ce permite automatizarea procesului de inventar. Integrabil cu sistemul ERP existent al companie sau funcționând ca o soluție stand-alone, acest software se dovedește a fi un un instrument esențial pentru orice companie.

Importanța procesului de inventariere

Inventarul dintr-o companie este esențial, necesitând o monitorizare precisă a fiecărui mijloc fix și obiect de inventar. În mod tipic, metodele manuale implică un efort considerabil din partea personalului și sunt supuse greșelilor umane. 

Obiectele de inventar sunt bunuri cu durată de funcționare mai mică de un an, pe când mijloacele fixe sunt cele ce generează beneficii pe termen lung. Ambele categorii de active sunt esențiale pentru bilanțul anual obligatoriu al companiilor și necesită o monitorizare atentă.

Funcționalități ale aplicației SMIS

Optimall SMIS automatizează procedura de realizare a unui inventar, eliminând ineficiențele. Utilizând aplicația Back Office, generezi liste de inventar pentru diferite locații și responsabili, care sunt sincronizate automat cu aplicația mobilă. Aceasta permite scanarea eficientă a tuturor activelor și integrarea directă cu sistemele de gestiune existente pentru o administrare rapidă și exactă. În plus, aplicația furnizează rapoarte detaliate – de la bunuri plus, minus, până la cele care necesită verificări suplimentare – facilitând o transparență totală a procesului de inventariere.

Pe lângă aplicația SMIS, Optimall by AROBS mai oferă și alte soluții software pentru eficientizarea proceselor din afacerea ta. Un exemplu este Optimall SFA, aplicația software pentru automatizarea forței de vânzări în business.

Beneficii ale automatizării inventarului

Utilizarea soluției de inventariere Optimall SMIS by AROBS aduce o multitudine de beneficii imediate. Automatizarea procesului reduce erorile umane și sporește eficiența operațională, astfel că economisești timp prețios. Scanarea codurilor de inventar accelerează identificarea activelor, în vreme ce facilitățile extinse de înregistrare și de generare de documentație oferă o situație detaliată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client.

În lumea afacerilor, eficientizarea proceselor devine esențială, iar Optimall SMIS by AROBS ar putea fi instrumentul care să îți accelereze drumul către succes.  Lasă inventarul în seama noastră și concentrează-te pe inovație în afacerea ta!