Automatizează inventarierea pentru eficiență maximă în compania ta cu soluția software Optimall SMIS

de |

Automatizează inventarierea pentru eficiență maximă în compania ta cu soluția software Optimall SMIS

Ca parte din domeniul business, știi că antreprenoriatul aduce cu sine multiple responsabilități. Dintre acestea, procesul de inventar este acea responsabilitate ce devine de multe ori o provocare. Este un proces anevoios și consumator de timp. Cu toate acestea, există o soluție menită să transforme această sarcină într-o experiență eficientă și fără griji: Optimall SMIS by AROBS. Cum îți poate ușura munca și ce beneficii semnificative poate aduce în administrarea activelor companiei tale, află în continuare.

Soluția software Optimall SMIS pentru automatizarea inventarului 

În trecut, procesul de inventariere părea adesea o cursă contracronometru și o sursă constantă de stres. Cu Optimall SMIS, însă, această povară dispare. Prin simpla integrare cu sistemul ERP al companiei tale, software-ul face posibilă sincronizarea automată a informațiilor relevante. Astfel, poți realiza inventarul rapid și simplu, eliminând riscul de erori și reducând eforturile suplimentare. 

Acum, nu mai este nevoie să petreci ore întregi cu liste manuale sau să îți faci griji cu privire la posibilele inexactități. Cu aplicația Optimall SMIS by AROBS, ai toate informațiile despre inventar într-un singur loc.

Ai la dispoziție facilități avansate pentru un proces eficient

Optimall SMIS vine cu o serie de facilități menite să te ajute pentru un inventar eficient. Interfața simplă a aplicației mobile permite celor care o utilizează să efectueze inventarul fiecărui obiect de inventar prin scanarea codurilor de inventar. Operațiuni precum transferurile, intrările, bonurile de consum și retururile devin astfel operațiuni simplificate. De asemenea, listele de inventar se actualizează automat și sunt ușor accesibile în modulul de Back Office. Aplicația Back Office Optimall SMIS se instalează pe serverul companiei și poate fi accesată de pe orice dispozitiv în aceeași rețea. Prin intermediul ei, poți atribui liste de inventar, genera rapoarte și etichete pentru toate activele. 

Economisește timp și resurse umane cu Optimall SMIS

Adoptarea soluției software Optimall SMIS reprezintă un avantaj semnificativ pentru evoluția companiei tale. Această aplicație te ajută să optimizezi procesul de inventariere și să economisești resurse umane și timp prețios. Se integrează fluid în sistemul de gestiune existent, poate genera automat rapoarte relevante, eliminând în acest fel erorile umane. În plus, ai acces la rapoarte complexe, ori de câte ori are loc raportarea anuală. 

Printre soluțiile Optimall by AROBS mai regăsești și alte aplicații care te vor ajuta să-ți optimizezi afacerea. Aplicația SFA, de exemplu, este ideală pentru automatizarea forței de vânzări.

Așadar, alegerea soluției software Optimall SMIS reprezintă un pas important pentru succes în compania ta. Această aplicație îți simplifică procesul de inventariere și te ajută să gestionezi eficient toate activele. În plus, te vei adapta cerințelor tot mai dinamice ale mediului de afaceri, făcând față cu succes tuturor schimbărilor apărute. Contactează-ne pentru o ofertă!