Artiști la Untold 2019 – primele nume confirmate pentru anul acesta

de |

Artiști la Untold 2019, anunțați de curând

Cel mai așteptat festival al anului se întoarce, iar primele nume mari au fost deja confirmate. Așadar, primul val de artiști la Untold 2019 este aici.

Foto sus: Untold

Parcă ieri dansam, până târziu (poate chiar până când soarele răsărea) pe muzica unor nume mari care ne-au încântat cu prestația lor. Timpul a trecut foarte repede, așa că deja ne pregătim pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului Untold. Cum aceasta este o ocazie specială, se cuvine să fie întâmpinată de niște nume de senzație. Astfel că anul acesta ne vom distra pe muzica lui David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike și mulți alții.

Martin Garrix este deja bine cunoscut ca fiind DJ-ul numărul 1 mondial. Acesta este lucru foarte impresionant pentru tânărul în vârstă de doar 22 de ani. El ne-a mai încântat cu prezența și în trecut la festivalul Untold. Așadar, se cuvine ca acesta să se întoarcă în acest an pentru un spectacol pe cinste de neuitat.

Artiști la Untold 2019 Martin Garrix BBC
Sursă foto: BBC

Un alt nume mare care se întoarce pe scena Untold este David Guetta. DJ-ul francez are o experiență bogată în domeniul muzicii dance, precum și o multitudine de hit-uri care ne-au încântat urechile și încă ne încântă. La fel ca și Martin Garrix, Guetta a mai prestat la Untold și anii trecuți. Însă artistul este nerăbdător să mixeze în fața voastră din nou și anul acesta, la cea de-a 5-a aniversare a festivalului clujean.

Artiști la Untold 2019 David Guetta Billboard
Sursă foto: Billboard

Dimitri Vegas & Like Mike este cel de-al treilea nume mare care va urca (de asemenea, din nou) pe scena de la Untold. Aceștia s-au consacrat în edițiile trecute prin spectacolul, precum și crowd control-ul minunat. Astfel au oferit o experiență pe cinste tuturor iubitorilor de spectacol și muzică bună. Dacă nu ați avut ocazia să trăiți această experiență, veți avea șansa anul acesta, căci duo-ul revine în această vară.

Artiști la Untold 2019 Dimitri Vegas & Like Mike Wikipedia
Sursă foto: Wikipedia

Pe lângă aceștia, alți artiști pe care îi veți putea vedea anul acesta sunt Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set, B2B Friction și Camo&Krooked.

Aceste confirmări de artiști la Untold 2019 ne promit deja un spectacol pe cinste. Totuși, să nu uităm că acesta este doar începutul. Cine știe ce surprize ne mai așteaptă și în viitor? Având în vedere că ediția din anul acesta este și una aniversară, putem să ne așteptăm la tot ce e mai bun.