AROBS devine investitor în SoftManager CRM+

de |

AROBS devine investitor în SoftManager CRM+

AROBS Transilvania Software, jucător global pe piața de custom software development, a preluat acțiunile majoritare ale SoftManager SRL din Ploiești, preluând produsul SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

Softmanager CRM+ este un produs de tip Enterprise solutions, și preluarea de către AROBS este o etapă naturală care vine să completeze experiența de peste 20 de ani în software development a AROBS.

SoftManager CRM+ are peste 300 de clienți care activează în vânzări, imobiliare, servicii medicale și nu numai. Dezvoltat de o firmă din Ploiești, SoftManager CRM+ ajută oferă organizațiilor un produs prin care să își fluidizeze relațiile cu clienții. SoftManager a atras atenția AROBS prin flexibilitate și ușurința implementării. SoftManager CRM+ nu este doar un produs software, este un instrument folositor în strategia de business, instrument care poate fi aplicat de către orice companie.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS, are încredere în echipa tehnică din spatele SoftManager CRM+, care este foarte bine pregătită și stabilă și care și-a asumat dezvoltarea și consolidarea produsului. AROBS își continuă astfel strategia de creștere prin achiziții în România și în Europa de Est, pentru a-și consolida poziția pe piață și de a oferi servicii și produse din ce în ce mai bune.

În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software deține propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale, cum ar Optimall SFA și TrackGPS. AROBS este specializată în soluții de software development pentru diverse industrii globale foarte exigente incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development pentru companii. De curând, AROBS a intrat și pe piața de produse destinate managementului resurselor umane, prin achițizia UCMS.

În prezent, peste 900 de angajați și colaboratori lucrează în birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. Compania cu 100% capital românesc, înființată în 1998, are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și, din 2018, CoSo by AROBS, cu birouri în Olanda și Belgia.