Cum te ajută aplicațiile de pontaj și salarizare la eficientizarea procedurilor interne?

de |

Aplicații de pontaj și salarizare

Dacă te afli la conducerea unei companii, probabil te-ai întrebat cum îți poate fi de folos o aplicatie pontaj angajati sau un program salarii. Astfel de softuri inovative sunt tot mai folosite în mediul de afaceri în ultimii ani. Ele sprijină activitatea departamentului de resurse umane și reduc considerabil timpul de lucru pentru diverse operațiuni specifice. În perioada în care digitalizarea e tot mai necesară, îți poți îndrepta atenția spre soluții software performante precum aplicatie pontaj angajati sau program salarii.

Folosite împreună, cele două îți aduc beneficii importante în cadrul companiei tale. Prin utilizarea lor, gestionezi mult mai eficient activitatea angajaților, dar și operațiunea lunară de calcul de salarii. În acest mod, vei simplifica munca specialiștilor de HR și payroll, care își vor putea organiza mai bine sarcinile. De asemenea, riscul apariției unor erori firești în perioadele aglomerate va scădea simțitor. Astfel, nu va fi nevoie de un timp îndelungat pentru corecturi care îngreunează operațiunile zilnice. Mai departe, îți vom prezenta caracteristicile pe care le are o aplicatie pontaj angajati sau un program salarii performant.

Monitorizarea datelor de prezență, mai ușor de administrat cu o aplicatie pontaj angajați

O soluție digitală de pontaj preia datele de intrare și ieșire ale angajaților prin metoda dorită. Spre exemplu, pontarea acestora poate fi efectuată cu o cartelă electronică. De asemenea, programul de lucru al angajaților poate fi introdus manual chiar de ei într-o aplicatie pontaj angajati. Totodată, specialistul în resurse umane din organizația ta poate completa programul fiecărui salariat conform programului convenit cu acesta.

Astfel, modificările vor fi făcute doar în cazul unor situații speciale precum: concediu de odihnă, concediu medical, ore suplimentare etc. Ulterior, aceste date pot fi preluate și introduse într-un program salarii cu ajutorul căruia să fie efectual calculul de salarii. Iată cum poți avea o evidență clară asupra proceselor din zona de administrare de personal, fără să mai fie nevoie de fișiere multiple care se pot pierde.

Cu o aplicatie pontaj angajati, membrii echipei tale au acces oricând la informațiile personale, fișele de pontaj, concedii, delegații, documente de interes general sau personal. De asemenea, pot fi vizualizați fluturașii de salariu generați printr-un program salarii. Comunicarea dintre salariați și management se realizează mai ușor, fără să existe perioade lungi de așteptare pentru primirea unui document.

Program salarii personalizat, ideal pentru operațiunile de payroll din compania ta

Atunci când ești în căutarea unui soft destinat operațiunillor de salarizare, ia în considerare toate nevoile tale interne. Un program salarii performant poate fi folosit pentru proceduri complexe, care să optimizeze întreaga activitate din zona payroll. Datorită faptului că este actualizat constant cu modificările legislative care apar, procesul de calcul de salarii și alte operațiuni conexe se desfășoară mai rapid. Securitatea datelor este asigurată de faptul că softul permite crearea unui back-up al acestora, pentru orice eventualitate.

Prin intermediul unui program salarii, poți calcula ușor salariile angajaților utilizând informații de interes: prime, bonusuri, avantaje în natură, numărul de ore suplimentare, concedii sau alte date de prezență importate dintr-o aplicatie pontaj angajati. De asemenea, softul permite generarea unor fluturași de salariu cu toate detaliile dorite. În acest mod, transparența dintre angajator și salariat este asigurată.

Productivitatea angajaților va crește prin folosirea acestor soluții digitale, iar efortul îndreptat înspre operațiuni de HR și payroll va fi redus. Activitățile de bază ale afacerii tale vor cunoaște un progres considerabil, și te vei bucura din plin de avantajele tehnologiei.

Consideri că ai nevoie de soluții software precum cele prezentate în acest articol? UCMS by AROBS dezvoltă și inovează de peste 25 de ani programe de HR și payroll, care se pot plia pe nevoile specifice ale business-ului tău. Ei îți pot pune la dispoziție o aplicatie pontaj angajati sau un program salarii, care vor ajuta considerabil la dezvoltarea companiei tale. Poți lua legătura cu specialiștii UCMS by AROBS printr-un email la [email protected] sau la numărul de telefon 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.