O aplicatie HR, necesară pentru administrarea unui număr ridicat de angajați

de |

O aplicatie HR, necesară pentru administrarea unui număr ridicat de angajați

Companiile cu mulți angajați aleg să implementeze o aplicatie HR, în care să fie integrat un soft recrutare personal. Prin intermediul unui astfel de program complex, departamentul de resurse umane poate efectua într-un timp mult mai scurt sarcinile zilnice. Digitalizarea procedurilor specifice de HR contribuie totodată la economisirea de resurse materiale și la o organizare mult mai eficientă a activității. Cu o aplicatie HR, specialiștii din organizații au acces la numeroase funcționalități, printre care și un soft recrutare personal. Folosirea tehnologiei automatizează multe dintre procesele zilnice de resurse umane și sunt un sprijin important pentru profesioniștii din companii.

O aplicatie HR, instrumentul digital necesar pentru optimizarea administrării de personal

Un program performant, care îți pune la dispoziție module pentru simplificarea diverselor operațiuni administrative, este o necesitate în diferite situații. În special atunci când managementul de personal se desfășoară pentru un număr mare de angajați, o aplicatie HR reduce considerabil volumul de muncă al departamentului de resurse umane. Integrarea unui soft recrutare personal într-un sistem de administrare a resurselor umane, precum o aplicatie HR, te ajută să ajungi într-un timp mai scurt la candidații potriviți pentru nevoile tale.

Într-o perioadă în care fenomenul demisiilor în masă este de actualitate, iar specialiștii devin tot mai greu de găsit, prin utilizarea unui soft recrutare personal identifici mai ușor oamenii care să ocupe pozițiile disponibile în compania ta. Ulterior, printr-o aplicatie HR, gestionezi documentele noului angajat, dar și procesul de onboarding sau cererile acestuia.

Un lucru de reținut atunci când iei în considerare o aplicatie HR este să afli dacă aceasta îndeplinește toate criteriile important pentru tine. Mai mult, un aspect important la o aplicatie HR este viteza de operare și de transmitere a datelor, dar și opțiunea de a fi ușor configurabilă în funcție de anumite situații speciale.

Un soft recrutare personal te aduce mai aproape de angajații de care ai nevoie

Atunci când te gândești să implementezi o aplicatie HR în cadrul companiei tale, o poți alege pe ceea care îți pune la dispoziție și un soft recrutare personal. Cu un astfel de instrument digital, poți importa CV-urile de interes pentru tine de pe mai multe site-uri de specialitate precum: BestJobs sau eJobs. Pentru o acuratețe mai mare, cu un soft recrutare personal ai posibilitatea de a alege candidați cu un profil asemanător al angajaților actuali. În plus, poți genera rapoarte după parcurgerea etapelor din interviuri cu candidații, modalitate prin care monitorizezi rezultatele obținute și iei decizii cu ajutorul unor date relevante. De asemenea, dintr-un soft recrutare personal integrat într-o aplicatie HR, poți stabili o comisie pentru fiecare proiect de recrutare. Cei care fac parte din comisie pot fi aleși din organigrama internă, dar pot proveni și de la furnizori de servicii de recrutare, dacă este nevoie.

Alege programele de resurse umane potrivite pentru nevoile tale

Automatizarea operațiunilor de resurse umane a devenit tot mai necesară în ultimii ani, mai ales pentru companiile cu un număr ridicat de angajați. O aplicatie HR conține numeroase funcționalități care sprijină activitatea specialiștilor din organizații, inclusiv un soft recrutare personal. UCMS by AROBS, o companie dezvoltatoare de soluții software cu o experiență de peste 25 de ani, îți propune aplicația True HR, cu 19 module distincte. Acest sistem configurabil pe nevoile tale ajută la o administrare de personal eficientă, care îți facilitează îndeplinerea obiectivelor de business. Dacă vrei să afli mai multe despre cum îți poate fi de folos True HR, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau prin telefon la 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.