Cum alegi fotoliul perfect?

de |

Cum alegi fotoliul perfect?

Un fotoliu confortabil pentru sufragerie sau dormitor este un vis al multor oameni. Vrei să fie original și să nu arate la fel ca piesele de mobilier ale prietenilor sau cunoștințelor tale. Așa că, află cum să cauți un fotoliu de vis, unic, care să te încânte cu aspectul său și să adauge clasă interiorului. Verifică sfaturile de mai jos și sigur vei găsi un fotoliu care să se potrivească cu stilul interiorului tău.

Un fotoliu pentru sufragerie sau dormitor ar trebui, în primul rând, să se potrivească cu restul mobilierului din cameră. Și nu este vorba despre alegerea unui fotoliu din aceeași colecție cu canapeaua sau colțarul. Atunci când verifici ofertele de fotolii dintr-un magazin mobila, poți căuta un model într-un stil complet contrastant și o nuanță de culoare diferită. Important este ca acesta să se armonizeze bine din punct de vedere vizual cu întregul decor și că timpul petrecut în el să fie cu adevărat relaxant și pe deplin calitativ.

Ce fotoliu ar trebui să alegi pentru relaxare?

Fotoliul a parcurs un drum lung până la momentul în care a devenit un simbol modern și cel mai bun aliat al relaxării și liniștii. Deși există numeroase modele și tipuri de fotolii, trebuie să alegi unul care să aibă proporțiile potrivite pentru a susține coloana vertebrală și pentru a promova relaxarea. Un alt lucru important este adâncimea șezutului, care nu trebuie să fie mai mică de 40 de centimetri. Înălțimea potrivită, care va asigura cel mai bine confortul este de 70 de centimetri.

Aranjarea corectă a cotierelor va fi importantă atunci când citești cărți sau vizionezi filme, iar zona de relaxare va fi completată de o pernă lombară și un suport pentru picioare.

Ce model trebuie ales pentru a se potrivi cu interiorul?

Fotoliul, pe lângă faptul că își îndeplinește sarcina principală, adică este un loc de relaxare, ar trebui să completeze și amenajarea interioară. O alegere excelentă pentru orice living va fi un fotoliu elegant cu un suport pentru picioare, care este disponibil în mai multe culori și va adăuga eleganță încăperii. Pentru dormitor, poți alege un fotoliu cu linii delicate, aerodinamice și modele cu o tapițerie ușoară, simplă.

Alegerea unui fotoliu potrivit este arta de a combina funcționalitatea și designul. Atunci când alegi, trebuie să acorzi atenție liniilor sale, dimensiunilor, materialelor din care este realizată tapițeria și, nu în ultimul rând, să știi cu ce stil de interior ar trebui să se armonizeze.


Articol publicitar