Administrarea de personal digitalizată, o procedură tot mai răspândită

de |

Administrarea de personal digitalizată, o procedură tot mai răspândită

Companiile care își doresc o administrare personal simplificată apelează la soluții digitale care să-i ajute în acest sens. Totodată, prezența angajaților poate fi colectată cu un program pontaj ușor de folosit. În ultimii ani, digitalizarea are o prezență tot mai importantă în rândul organizațiilor care își doresc o dezvoltare continuă și eficientizarea timpului de lucru. Mediul de afaceri a înțeles necesitatea unor softuri performante care să înlocuiască operațiunile manuale repetitive și care să reducă la minim birocrația.

Un program pentru administrare personal pune la dispoziția specialiștilor de resurse umane o imagine de ansamblu asupra datelor angajaților, dar și a modificărillor pentru perioada petrecută în companie. Cu ajutorul lui, se pot actualiza contractele de muncă simplu și rapid, funcționalite foarte utilă când ai nevoie de o ajustare de ultim moment. Totodată, cu un program pontaj poate fi monitorizată activitatea salariaților, fără să mai fie nevoie de o evidență scrisă pe hârtie. Prin urmare, procese importante din zona HR sunt simplificate cu aplicații performante și intuitive.

Ce a dus la răspândirea programelor de administrare personal?

Odată cu trecerea timpului și cu creșterea complexității procedurilor administrative, nevoia apariției tehnologiei în acest segment a fost tot mai stringentă. Pentru a avea acces de oriunde și oricând la informații de interes despre salariați, un program administrare personal este o soluție potrivită. Managementul datelor personale ale angajaților poate fi efectuat prin intermediul unei soluții dedicate, prin care poți centraliza și datele bancare, permisele de muncă, informații despre fondul de pensii și altele. Dacă alegi să îl folosești alături de un program pontaj, vei automatiza o parte importantă a sarcinilor administrative.

De asemenea, un soft pentru administrare personal trimite notificări atunci când un contract de muncă sau un alt document este pe punctul de a expira. Cum mai sprijină un astfel de instrument digital departamentul de resurse umane? Prin generarea de rapoarte care includ aspecte referitoare la contracte, acte adiționale, rapoarte de prezență, evidențe de concedii sau altele. Un program administrare personal reduce volumul de muncă al profesioniștilor HR și oferă o alternativă rapidă la procedurile de mână, predispuse la erori.

Prezența angajaților, ușor de monitorizat cu un program pontaj

Modalitățile multiple prin care angajații lucrează în prezent, remote, hybrid sau de la birou a făcut necesară utilizarea unui program pontaj pentru multe companii. Mai mult, pentru menținerea unei evidențe clare asupra concediilor medicale și a concediilor de odihnă, un instrument digital poate fi o soluția potrivită. Specialiștii din domeniul resurselor umane au posibilitatea de a gestiona datele de prezență ale angajaților mult mai simplu printr-un program pontaj. Un avantaj major al unei soluții software de acest gen este acela că poate colecta pontajul din mai multe puncte lucru, iar datele pot fi importate într-o aplicație de salarizare pentru efectuarea precisă a calculului de salarii. Pentru o administrare personal eficientă și lipsită de griji, un program pontaj intuitiv este metoda aleasă de tot mai multe organizații.

Performanță și rapiditate în administrare personal cu soluții de la UCMS by AROBS

Îți dorești programe ușor de folosit pentru activitățile administrative din compania ta? Apelează la UCMS by AROBS, o companie cu 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software. Aceștia dezvoltă și inovează constant sisteme complexe pentru mediul de afaceri. Ei îți pot pune la dispoziție un program pentru administrare personal sau un program pontaj, care simplifică munca specialiștilor HR din organizația ta. Ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS printr-un email la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.