Simplifică activitatea administrativă cu un soft resurse umane

de |

Simplifică activitatea administrativă cu un soft resurse umane

Operațiunile de HR și de salarizare pot fi simplificate cu ajutorul unui soft resurse umane, alături de un sistem de payroll. Soluțiile digitale configurabile au rolul de a transforma activitatea specialiștilor în HR, economisind timp, energie, și resurse materiale. Procesele de resurse umane, realizate manual, pot fi obositoare și consumatoare de mult timp. Fiecare sarcină trebuie îndeplinită cu cea mai mare grijă, și este nevoie de o atenție sporită pentru a evita eventualele greșeli. Prin alegerea unor aplicații care oferă posibilitatea de a gestiona activități complexe, minimizezi riscul unor erori umane, iar dezvoltarea companiei tale are loc într-un ritm rapid.

Digitalizarea optimizează procedurile de resurse umane

Pentru a profita la maximum de tehnologie și pentru a avea o comunicare optimizată în interiorul organizației, apelează la un soft resurse umane. Totodată, un soft de salarizare te ajută să eficientizezi calculul de salarii pentru toți angajații tăi, indiferent de modul în care își desfășoară activitatea. Administrarea personalului și operațiunile de payroll devin mult mai ușor de gestionat, iar astfel îți poți dedica timp suplimentar pentru elaborarea unor strategii care să dezvolte organizația sau care să îmbunătățească comunicarea internă.

Transformarea digitală este folosită pentru a îmbunătăți, și nu pentru a înlocui, conexiunile umane la locul de muncă, dar și cu scopul de a avea un impact pozitiv asupra profitului unei companii. Organizațiile care își doresc să fie la un nivel înalt trebuie să rămână în pas cu progresele tehnologice deja implementate de concurență. De aceea, atât un soft resurse umane, cât și o aplicație payroll aduc beneficii majore în cadrul unei companii.

Importanța de a avea un soft resurse umane flexibil

Modul în care lucrăm continuă să se schimbe, modelele de business evoluând constant pentru a se adapta la transformările mediului de lucru și la schimbările economice. De aceea, un soft resurse umane flexibil răspunde la nevoile complexe și specifice ale unei companii. Flexibilitatea unui program de HR, sau al unui software payroll, îți oferă șansa de a-l configura pe caracteristicile afacerii tale, pentru a-l adapta cât mai bine la nevoile companiei și la modul în care se desfășoară activitatea profesională în interiorul ei.

Softurile de resurse umane și payroll trebuie să fie soluții robuste, prin intermediul cărora să poți gestiona situațiile complexe cu care se confruntă departamentul de HR în mod constant. Un soft resurse umane performant ar trebui să îți permită să gestionezi cu ușurință diferite tipuri de contracte de angajați, și să operezi modificări ușor și rapid la nevoie. În acest fel, procesele specifice de HR pot fi realizate cu ușurință, iar specialiștii din organizația ta își pot organiza programul într-un mod eficient.

Soluții intuitive pentru situații complexe

Pentru companiile cu salariați care lucrează în schimburi, organizarea turelor poate avea o durată mare de timp și poate îngreuna activitatea managerilor și a departamentului de resurse umane. Cu cât organizația este mai mare, cu atât afacerea este mai complexă, iar sarcinile organizatorice consumă mai mult timp. Astfel încât fluxurile de lucru să fie optimizate, o soluție de HR complexă are inclusă și o funcționalitate de self-service pentru angajați. Această opțiune le permite să vizualizeze diverse date personale, fluturași de salariu, sau să solicite diverse adeverințe. Procedând astfel, nu mai este nevoie de schimburi de mailuri cu personalul din departamentul HR, informațiile necesare fiind la îndemână.

Apelează la soluții performante de HR și payroll

Ai și tu nevoie de un soft resurse umane care să îți permită gestionarea unor situații complexe din compania ta? Sau îți dorești un sistem de payroll prin care să calculezi simplu și rapid salariile angajaților? Digitalizarea proceselor de HR și salarizare se poate realiza prin utilizarea unor soluții software de la UCMS by AROBS.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România, compania a dezvoltat aplicația de resurse umane True HR, dar și softul dp-Payroll, pentru calcul de salarii și alte operațiuni conexe. Cele două sisteme sunt configurabile, având în componență câte 19 funcționalități distincte, care răspund la cele mai multe dintre nevoile afacerilor din diverse domenii de activitate. Pentru mai multe detalii despre cum îți poți transforma activitatea businessului tău, ia legătura cu consultanții UCMS by AROBS prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon 0738 822 537.