Zboruri ieftine în România – este posibil?

de |

Biletele de avion, chiar și pentru zborurile interne, pot fi uneori destul de scumpe. Achiziția biletelor pe ultima sută de metri sau cele pentru deplasări neașteptate, pot fi costisitoare. Pentru a profita de zborurile ieftine în România, planifică-ți călătoriile din timp. Astfel, vei obține bilete de avion la prețuri excelente și te vei bucura de un concediu de vis.

Care sunt cele mai ieftine zboruri în România?

Vacanțele în România sunt deseori ignorare în detrimentul celor din Europa sau în afara ei. Țara noastră are o mulțime de locuri superbe ce merită vizitate. Trebuie doar să alocăm puțin din timpul nostru pentru a căuta cele mai interesante destinații și să ne rezervăm câteva zile de relaxare.

O idee excepțională prin care te poți detașa de tot, constă în achiziționarea unor bilete de avion într-unul din marile orașe ale țării și pornirea la pas pe străduțele încărcate de istorie. De ce să zbori cu avionul? Pentru că vei scăpa de grija parcării mașinii, vei câștiga timp, nu vei pierde o întreagă zi pe drum, mai ales când călătorești la 500 km distanță de casă și te vei bucura de priveliști uimitoare de la înălțime. În plus, îți poți oferi câteva clipe de răsfăț și lux.

Dacă zbori din București spre Oradea, alege pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/buh/ci/omr/bucuresti-oradea un bilet de avion, pentru a descoperi un oraș care ascunde multe comori. Cel mai ieftin zbor costă 140 EUR/persoană, dus-întors, Vizitează Piața Unirii, unde vei descoperi o mare concentrație de clădiri istorice. Surprinde în fotografie întregul oraș din Turnul Primăriei și retrage-te pe Calea Republicii pentru un brunch sau o cină gustoasă.

Din București către Cluj-Napoca, cel mai mare oraș din inima Transilvaniei, vei plăti pentru biletul de avion 61EUR/persoană, dus-întors. Indiferent că dorești să participi la cunoscutele festivaluri de muzică, Electric Castle sau Untold, sau pur și simplu să te plimbi fără o destinație anume, în Cluj vei putea vizita o mulțime de locuri care te vor lăsa fără grai. Cetățuia, Piața Unirii, Parcul Central, Grădina Botanică, Bastionul Croitorilor, Parcul Etnografic Național Romulus Vuia, sunt doar câteva obiective pe care să le bifezi pe listă. După o zi întreagă de umblat, la unul dintre zecile de restaurante din zona centrală, te poți delecta cu o Varză a la Cluj.

Vrei să vizitezi cel mai vechi oraș din țară? Pentru 24EUR/persoană, dus-întors, vizitează Timișoara. Acordă-ți câteva zile de odihnă și plimbă-te nestingherit pe străzile minunatului oraș. Orașul de pe Bega are o bogată cultură pe care să o descoperi. Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Piața Victoriei și Piața Operei, Castelul Huniade, colorata Stradă Alba Iulia, sunt doar câteva locuri ce nu trebuie să le scapi din vedere. Orașul este unul cu adevărat impresionat, așadar în câteva zile de concediu, nu te vei plictisi.

Tot din București poți zbura direct în capitala Moldovei, Iași, pentru 68 EUR/persoană, dus-întors. Ca și în celelalte mari orașe ale țări, Iași-ul este un loc încărcat de istorie, care te va impresiona. Vizitează Piața Unirii, Teatrul Național Vasile Alecsandri, Catedrala Romano-Catolică, Palatul Culturii, Muzeul de Istorie Naturală sau Parcul Copou, precum și cea mai frumoasă bibliotecă din lume, Biblioteca Universității Tehnice.

Zboruri ieftine în România

Cum să găsești cel mai ieftin zbor în România?

Fiindcă flexibilitatea este importantă pentru fiecare client, eSky.ro îți oferă posibilitatea selectării zborurilor ieftine în România, în funcție de destinația dorită. Aplicația îți permite o navigare simplă și rapidă, prietenoasă, cu oferte speciale. Indiferent că îți dorești un zbor ieftin în țară sau în străinătate, prin intermediul motorului de căutare, îți vei putea planifica următoarea călătorie, precum și cazarea.

Dacă planifici un zbor într-un weekend sau o vacanță mai mare, de două-trei săptămâni, rezervă cât mai devreme biletele de avion sau fii flexibil mai ales dacă nu ai date fixe. Jonglează cu ziua plecării, cât și cu orele, pentru a profita de cele mai bune prețuri.

Chiar dacă zbori din București în Cluj sau în Timișoara, uneori, prin rezervarea unui zbor cu o zi mai devreme sau mai târziu, poți economisi câțiva zeci de lei.

Când să rezervi biletele de avion?

În general, atunci când nu călătorești pe neașteptate sau în călătorii business, evită zilele de luni, vineri, dar și duminică. Conform specialiștilor din domeniu, acestea sunt considerate cele mai aglomerate zile, cu prețuri pe măsură. Programează-ți zborurile în zilele de marți, miercuri, joi sau sâmbătă, la primele ore ale dimineții sau foarte târziu în noapte.

Chiar dacă pare pur și simplu un mit, rezervă-ți biletele de avion cu minim 6 săptămâni. Din experiențele clienților, se pare că aceasta este perioada propice de a rezerva bilete. Cu cât te afli mai aproape de ziua plecării, cu atât biletele vor fi mai scumpe. Această regulă poate fi urmată chiar dacă zbori din București în Cluj-Napoca, din Cluj-Napoca în Zanzibar sau pe continentul american.

Zboruri ieftine în România


Articol publicitar