Alătură-te francizei naționale Ghid Local

de |

Alătură-te francizei naționale Ghid Local – un business despre și pentru orașul tău

Ghid Local s-a dezvoltat inițial ca proiect clujean, începând din anul 2012, sub denumirea de Cluj.com. După doar un an de existență, a câștigat premiul pentru „Cel mai bun site de prezentare al unui oraș din România” în cadrul TeCOMM. Proiectul s-a dezvoltat continuu și a devenit în scurt timp mai mult decât un simplu site. Pe lângă platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare.

Franciza Ghid Local Brașov

Website

Site-ul Cluj.com – Ghid Local, Ghid Local Oradea, precum și mai recentul Ghid Local Brașov, reprezintă o sursă informațională complexă atât pentru cei care locuiesc în oraş, cât şi pentru cei care doresc să îl viziteze. Site-ul este structurat pe mai multe categorii utile. Dintre acestea putem aminti: Evenimente, De Văzut, De Făcut, Cultural, Cazare, Business, Mâncare, Servicii diverse, etc. De asemenea, platforma online găzduiește și o serie de rubrici speciale și inedite, aflate în continuă dezvoltare, dintre care amintim seria „La doi pași”, ,,Artistul altfel”, ,,Curțile interioare”, ,,Porți urbane”, ,,Clădirile orașului”, ,,Recomandări”, etc.

Franciza Ghid Local

Revista bilingvă City Guide

Revista City Guide este tipărită în peste 5000 de exemplare, cu apariție din două în două luni. Este distribuită în mod gratuit turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc). Varianta online a ultimei ediții o puteți răsfoi: aici.

Franciza Ghid Local

City Card și aplicație

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri și gratuități la sute de parteneri din toată țara, precum și de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alături de aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android), îndeplinește în mod inedit trei funcții: recomandări locuri deosebite – beneficii city card (reduceri și gratuități) – ghidaj turistic. Prin această inițiativă, BCR alături de Top City Card doresc să resusciteze turismul intern. Cardurile, fiind dezvoltate la nivel național, vin ca un îndemn către români să călătorească mai mult prin țară, să conștientizeze că avem toate aceste locuri deosebite și frumoase, fie că sunt comerciale, fie că sunt cultural-turistice, și să le descopere în mod direct.

city card franciza iulie17

 

Hărți locale personalizate

Harta personalizată a orașului este, la rândul ei, tipărită în peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuită alături de revista City Guide sau individual, în mod gratuit, turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

harta franciza iulie17

 

Comunitate online

Conceptelor de mai sus, li se adaugă și o comunitate online în rețelele de socializare, cu peste 107 000 de aprecieri pe pagina Cluj.com – Ghid Local și cu peste 17 000 de aprecieri pe pagina Ghid Local Oradea (acestea din urmă adunate în câteva luni de activitate în Oradea). Social Media este un instrument puternic de promovare eficient și în cazul Ghid Local Brașov, precum va fi și în cazul altor orașe din țară. Conținutul creat și schimbul de informații din cadrul rețelelor de socializare formează o comunitate de oameni implicați activ în viața orașului.

Franciza Ghid Local

Pe lângă impactul social, cultural și turistic pe care proiectul îl are la nivel urban și comunitar, Ghid Local asigură un model de business strategic, cu un potențial enorm de dezvoltare datorită strategiilor de abordare a mediului local de afaceri, branduri și proiecte locale.

Primul oraș care s-a alăturat francizei Ghid Local, după Cluj-Napoca, este Oradea – în anul 2016. După doar un an de la implementarea strategiilor specifice francizei, Ghid Local Oradea se bucură deja de succes la nivel local, iar acum, Ghid Local a ajuns și în Brașov!

Orașele vizate pentru extinderea proiectului Ghid Local sunt următoarele:

  • Timișoara
  • Sibiu
  • Iași
  • București

Căutăm antreprenori care deja sunt sau își doresc să fie implicați într-un astfel de business și care vor cu adevărat să descopere un oraș văzut altfel, cu alți ochi, din alte perspective.

Ai spirit antreprenorial? Vrei să inițiezi un proiect cu impact social, cultural și turistic? Fii tu cel care aduce Ghidul Local în orașul tău!  

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon +40 752 110 109 sau puteți completa formularul de mai jos: