Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
WakeUp Pub & Restaurant Timișoara imagine reprezentativă

WakeUp Pub & Restaurant Timișoara

WakeUp Pub & Restaurant Timișoara vă oferă o ambianță plăcută și călduroasă, fiind apreciat pentru promptitudinea de care dă dovadă și respectarea strictă a rețetelor de mâncare.

WakeUp Pub & Restaurant Timișoara se află situat în cadrul clădirii Modex și este deschis în toate zilele săptămânii, oferind posibilitatea de a lua masa atât în pauzele de la muncă, dar și în timpul liber, cu prietenii sau cu familia.

Datorită spațiului de 1000 de metri pătrați de care dispune și capacitatea de 350 de locuri, WakeUp Pub & Restaurant Timișoara este un loc perfect pentru organizarea evenimentelor. Conducerea restaurantului vă va ajuta cu organizarea pentru ca totul să vă fie mult mai ușor și evenimentul să se desfășoare cât mai plăcut posibil. Fie că este vorba de o petrecere aniversară, o nuntă sau o conferință, restaurantul stă la dispoziția voastră.

Cu zâmbetul pe buze și mâncare preparată din cele mai alese ingrediente, WakeUp Pub & Restaurant are ușile deschise pentru dumneavoastră 7 zile pe săptămână, garantându-vă că veți pleca fericiți și cu dorința de a vă întoarce cât mai curând.

WakeUp Pub & Restaurant Timișoara photo 1

Informatii de contact

Numele locatiei: WakeUp Pub & Restaurant Timișoara
Contact: E-mail Facebook
Telefon: +40 752 008 009 (comenzi) +40 743 116 057 (rezervări)
Orar: Luni-Joi 08:00-02:00
Vineri 08:00-04:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-02:00

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one