Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Riviere Brasserie Timișoara imagine reprezentativă

Riviere Brasserie Timișoara

Riviere Brasserie Timișoara este locul unde puteți servi o masă excelentă, însoțită de o bere rece sau de un fresh răcoritor. Unde mai pui că localul este și deschis non-stop!

Riviere Brasserie Timișoara se află situat pe malul râului Bega, în apropierea multor obiective turistice din zonă, în Piața Justiției. Drept urmare, este un loc perfect pentru a vă potoli foamea după admirarea edificiilor orașului. Restaurantul vă oferă o gamă variată de bucate din bucătăria internațională, fresh-uri, înghețată sau salate. Plus că programul non-stop al restaurantului îi oferă și un plus- câte locuri mai puteți găsi deschise după miezul nopții?

Pe timpul verii se poate lua masa pe terasă, ceea ce vă oferă un prilej mai bun de a vă bucura de panorama orașului. Riviere Basseire Timișoara asigură, per total, un mediu relaxant cu un design cu totul unic.

Riviere Brasserie Timișoara vă așteaptă, cu mic sau cu mare, la orice oră din orice zi, pentru a servi o masă delicioasă. Este un restaurant ale căror preparate trebuie încercate măcar o dată. Conducerea restaurantului vă asigură că nu veți regreta și că veți dori să vă întoarceți.

Informatii de contact

Numele locatiei: Riviere Brasserie Timișoara
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 746 095 573
Orar: Non-Stop

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one