Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Flora Timișoara foto 2

Restaurant Flora Timișoara este amplasat chiar în centrul orașului pe malul Canalului Bega și vă așteaptă cu o priveliște de neuitat și mâncare de calitate, din bucătăria românească și internațională.

Restaurantul oferă o atmosferă primitoare și călduroasă. În timpul verii, se poate lua masa pe terasă, oferind posibilitatea de a admira mai mult priveliștea încântătoare a orașului. Interiorul restaurantului compensează cu atmosfera plăcută, prietenoasă, care îți lasă o impresie plăcută și te va face să îți dorești să te întorci aici cât de curând.

Pe lângă meniul diversificat, peisajul uluitor și atmosfera minunată pe care le oferă, Restaurant Flora Timișoara găzduiește și diferite evenimente și petreceri. În fiecare seară, începând cu ora 20, restaurantul vă oferă muzică live, interpretată fie de formație luni, marți și duminică, fie de o solistă miercuri, joi și vineri. Conducerea restaurantului s-a asigurat ca muzica să se îmbine perfect cu mâncarea servită, oferindu-vă astfel clipe de neuitat. De asemenea, restaurantul stă la dispoziție și pentru evenimente de business, cum ar fi prezentări sau întâlniri de afaceri. Restaurantul pune la dispoziție material corespunzător pentru buna desfășurare a acestor evenimente. Capacitatea totală a restaurantului este de 120 de locuri.

Restaurant Flora Timișoara vă așteaptă cu drag în fiecare zi, de la 12 până la ora 2, ca să petreceți clipe de neuitat într-o atmosferă plăcută, cu muzică bună și, cel mai important, bucate alese pe gustul dumneavoastră.

Restaurant Flora Timișoara foto 1

Informatii de contact

Numele locatiei: Restaurant Flora Timișoara
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 728 169 369
Orar: Luni - Duminică 12:00 - 02:00

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one