Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Anette Timișoara photo 1

Restaurant Anette Timișoara face parte din complexul Anette Resort și aflat la o distanță de 6 km de oraș, în localitatea Covaci. Este locul ideal pentru a lua o masă într-o atmosferă relaxantă, alături de cei dragi.

Restaurantul dispune de o capacitate de 60 de locuri, iar în sezonul estival este deschisă și terasa, unde se poate servi masa. Spațiul verde, peștii exotici multicolori și florile de diferite soiuri vă relaxează simțurile în timp ce vă bucurați de mâncarea savuroasă pregătită cu grijă și măiestrie de maeștrii bucătari ai restaurantului.

Ca și meniu, restaurantul este foarte divers, oferind preparate tradiționale românești, dar și delicatese internaționale, exotice, pentru cei pasionați sau curioși să încerce ceva nou. Cu un profesionalism ce se îmbină minunat cu o primire călduroasă, meniu diversificat și localizarea sa în interiorul unui complex, Restaurant Anette Timișoara poate fi locația ideală pentru a lua masa într-o după-amiază sau chiar de a petrece un sejur în weekend.

Restaurant Anette Timișoara photo 2

Informatii de contact

Numele locatiei: Restaurant Anette Timișoara
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Principală, Nr.125, Sat Covaci, Timiș, România
Telefon: +40 724 390 488

Locație

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one