Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Quasi Pronti Timișoara imagine reprezentativă

Quasi Pronti Timișoara

Quasi Pronti Timișoara vă oferă posibilitatea de a lua o masă preparată special pentru dumneavoastră, ca la mama acasă. Puteți mânca la restaurant, puteți lua la pachet sau aveți chiar și posibilitatea de a comanda de acasă, Quasi Pronti Timișoara punând la dispoziția dumneavoastră și un serviciu de livrare.

Meniul restaurantului vă așteaptă cu paste, pizza și sosuri pregătite din ingrediente alese, menite să vă facă pe plac indiferent de preferințe. Voi trebuie să alegeți combinația, iar de restul se ocupă maeștri bucătari ai restaurantului. Unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare din restaurant sunt pastele Barilla, care trebuie încercate neapărat dacă ești în Timișoara.

Cafeaua și băuturile completează perfect mâncarea de la Quasi Pronti Timișoara, oferind o gamă largă pentru toate gusturile și preferințele. Astfel, restaurantul asigură o masă completă atât pentru dumneavoastră, dar și pentru întreaga familie, fiind locul ideal pentru o după-amiază de duminică în care îți este mai mare dragul să iei masa în oraș alături de cei dragi.

Quasi Pronti Timișoara photo 2

Informatii de contact

Numele locatiei: Quasi Pronti Timișoara
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 256 220 005
Orar: Luni - Duminică: 10:00 - 22:00

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one