Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Exit Games Timișoara imagine reprezentativă

Exit Games Timișoara

Exit Games Timișoara își are originile în anul 2011. Atunci, Budapesta a dat startul jocurilor de tip ”escape room” în Europa. Nu mult după aceea, aceste jocuri au ajuns și la noi, în 2012 deschizându-se Exit Games Timișoara.

Scopul unui joc de ”escape room” este de a evada dintr-o încăpere blocată. Acest lucru se face prin rezolvarea misterelor și ghicitorilor ce apar pe parcurs. Exit Games are experiență cu astfel de jocuri, oferindu-vă prin urmare o experiență unică, ce vă va pune mintea la contribuție, dar vă va garanta și distracție la maxim. Jocurile pun accent pe observații psihologice, mulți jucători mărturisind că, odată cu jocul, au experimentat trecerea ireversibilă a timpului, fenomen cunoscut în psihologie ca și ”flow experience”.

Pentru a intra în joc, trebuie făcută o rezervare mai întâi, fie online sau telefonic. Rezervările online trebuie făcut cu cel puțin două ore înainte, iar cele telefonice cu cel puțin 30 de minute înainte. Se oferă două tipuri de preț, unul înainte și altul după ora 17:00. De asemenea, prețul este determinat și de numărul participanților. Trebuie să contactați personalul de la Exit Games Timișoara și să găsiți cea mai bună formulă de joc pentru voi.

Exit Games Timișoara oferă o experiență unică și un mod inedit în care vă puteți petrece timpul liber. Un ”escape room” trebuie încercat măcar o dată, iar Exit Games vă oferă cea mai bună experiență în acest gen.

Exit Games Timișoara photo 1

Informatii de contact

Numele locatiei: Exit Games Timișoara
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 747 789 245
Orar: Luni - Duminică: 12:00 – 23:45

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one