Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Cinema City Timișoara imagine reprezentativă

Cinema City Timișoara

Cinema City Timișoara face parte dintr-un lanț de cinematografe ce se întinde în toată țara și care este prezent și la Timișoara, oferindu-vă cele mai noi producții cinematografice în condiții moderne.

Cinema City Timișoara a fost înființat în anul 2007. Aici se pot viziona proiecții de filme 2D și 3D atât din cinematografia autohtonă, dar și din cea internațională. Se oferă o gamă variată de producții, pentru copii și pentru adulți, de diferite genuri (acțiune, aventură, comedie) și cu diferiți actori îndrăgiți în toate colțurile lumii. În cazul filmelor străine, se asigură subtitrare în limba română sau, în cazul filmelor pentru copii, dublaje.

Pentru că știm cu toții că un film bun merge cel mai bine în compania unei gustări, Cinema City Timișoara dispune și de un chioșc de unde vă puteți achiziționa popcorn, nachos, băuturi răcoritoare sau alte dulciuri și snack-uri care vă vor face vizionarea filmului mult mai plăcută. De asemenea, dacă un film pe care chiar vreți să îl vedeți este la o oră în care nu vă permiteți să ajungeți, nu vă faceți griji- toate filmele sunt difuzate la Cinema City Timișoara pe parcursul a mai multor săptămâni și chiar de mai multe ori pe zi, la ore diferite. Astfel, puteți consulta programul cinematografului și să găsiți ora ideală pentru dumneavoastră.

Cinema City Timișoara se află în incinta Iulius Mall și este deschis în fiecare zi, până seara, oferind cele mai bune proiecții.

Cinema City Timișoara photo 2

Informatii de contact

Numele locatiei: Cinema City Timișoara
Contact: Website Facebook
Telefon: +40 256 406 666
Orar: Luni - Vineri: 12:30 - 22:30
Sâmbătă - Duminică: 10:30 - 22:30

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one