Cum arată toamna în Oradea? (galerie foto)

de |

Cum arată toamna în Oradea?

Anotimpul melancolicilor este aproape de final. Toamna, sezon iubit de către unii și deloc așteptat către alții, își pune amprenta asupra orașului nostru. Muzicieni, poeți și scriitori au încercat de-au lungul timpului să redea frumusețea acestui sezon prin intermediul artei lor.

Sezon plin de culoare, toamna din acest an a fost uneori blândă cu noi, și ne-a permis să ne mai bucurăm de un soare cald și de nuanțele arămii și roșiatice ale frunzelor care își luau adio de la copacii care le-au găzduit. Toamna le-a fost muză și fotografilor orădeni, cu ajutorul cărora putem să aruncăm o privire retrospectivă asupra Oradiei în plină toamnă.

Toamna este cu siguranță unul dintre cele mai bune momente în care putem vedea cu ochii noștri cum natura își schimbă haina verde, într-o multitudine de nuanțe ale culorilor calde. În Oradea, frumusețea de toamnă a naturii se îmbină cu arhitectura deosebită a orașului.

Sperăm să avem parte și de o iarnă frumoasă, cel puțin la fel de superbă ca toamna în Oradea, care să ne inspire. Promitem că nu ieșim din iarnă fără dovezi foto!

Fotografii care au contribuit: Darius Pavel Photography, Ștefania Curila Photography, Claudiu Oros, Alexandru G. Ion, Alex Toma. Pozele au fost preluate și de pe instagram: instagram.com/mmihaelamihai, instagram.com/gabikagabyka, instagram.com/anmlullaby/